maandag 30 maart 2009

En nu maar hopen dat het gaat regenen


Eerst even een foto van onze kersenboom. Volgens mij kun je duidelijk zien dat de knoppen dikker zijn dan de vorige foto (bovenaan het weblog)! Nog even, en dan is het een groot boeket sneeuwwitte bloemen!
En waarom hopen wij dat het gaat regenen? Wie wil er nou zoiets doms... Toen het vorige week woensdag zo hard regende, zat ik met mijn jongens midden in de plensbui op de fiets van school naar huis, en we waren allemaal nat tot op ons ondergoed. Zul je net zien: is het de hele week mooi weer, kan ik de auto gebruiken, en als het weerbericht de hele week grossiert in donkergrijze wolken, plant André zijn werkweek vol! Afijn, toen heb ik maar iets bedacht waardoor het leuk is als wij door de regen moeten fietsen: dan bak ik pannenkoeken! He jammer, deze week wordt het mooi weer...

3 opmerkingen:

Paulien zei

Neeeeeeeeee! GEEN REGEN!

Leo zei

Het is nu heerlijk om buiten te lopen, maar nog wel wat frisjes. De wind staat nog aardig door ontdekte ik net tijdens het wandelen met de hond. Maar het wordt beter en we zouden zelfs 18 graden kunnen krijgen tegen het weekend. Ik zou als ik jou was dus maar snel die pannekoeken bakken, want het wordt al bijna bbq-weer. (Niet dat ik daar aan meedoe hoor, maar bijvoorbeeld..)

Karien zei

Voor de duidelijkheid: regen is alleen maar gewenst tijdens het van school naar huis fietsen - OK?