maandag 6 april 2009

Bij de tijd


Als je iemand tegenkomt met een horloge waarop deze foto staat, dan ben ik het, of André.
Deze foto is genomen op de dag dat Chris, onze jongste, is geboren, en is ook gebruikt voor het geboortekaartje.
Gelukkig viel alles net leuk samen: mijn horloge ging kapot, ik kwam ergens informatie tegen over dit bedrijf, en ik zou bijna bevallen. Een goed idee dus om na de bevalling een foto van onze kinderen te maken voor op het horloge.
Je kunt van alles kiezen: de wijzerplaat, het bandje, eventuele opdruk, en je plaatst zelf (digitaal natuurlijk) de foto in het kastje, zodat je weet wat je krijgt.
Er komen zoveel leuke reacties op, dat het een plekje op mijn weblog waard is. Kijk eens op http://www.timissimo.nl/ en probeer eens wat uit! Wil je nu al weten hoeveel het kost? 39 euro voor één horloge, 15 voor het tweede, meer is goedkoper, maar meestal niet zo realistisch.

1 opmerking:

Mellody zei

Wat een leuk idee! Man en ik zijn komende zaterdag 12 en een half jaar getrouwd. We zouden er niet zo veel mee doen. Alleen hebben we bedacht dat ik een ring krijg met onze trouwtekst er in. Mijn man draagt onze trouwring, maar verder is het in zijn werk niet handig een ring te dragen. Zo'n horloge vind ik wel leuk voor hem. Misschien dat ik er één bestel. Ook met de kinderen er op!