vrijdag 3 april 2009

Een blogje over Harry


Hoewel je in een weblog graag een evenwichtig beeld wilt geven van het gezinsleven, is dat in de praktijk moeilijk te realiseren. Elke dag een klein stukje schrijven, terwijl je zo veel meemaakt! En de oudste kinderen zijn niet veel thuis... Nou ja, we doen het maar zoals het komt opborrelen. Deze keer een stukje over Harry. Een kanjer, die elke dag naar Schoonhoven fietst, en ook weer terug... Dat betekent 150 km fietsen per week, en heeeel vroeg opstaan. Harry is dol op computeren, dat kan ook haast niet anders met een performaal IQ van 138. Laatst vond ik hem in pyjama achter de PC toen ik van mijn krantenwijk weer thuis kwam. "Harry, je moet bijna weg!" "Ik heb nog 10 minuten!"

2 opmerkingen:

mellody zei

Leuke jongens hebben jullie, een mooi gezin. En als ik zo je site bekijk lijken ze niet echt op elkaar, of wel?
Vinden die grote jongens (bijv. Jan) het niet vervelend dat je hun op je site zet? Mijn jongens zijn nog klein, maar ik vraag me af hoe lang ik nog zoveel over ze kan schrijven met foto's erbij enz.. Niet dat ik ze in negatieve zin noem natuurlijk.
Ik heb zojuist ook even een reactie gegeven bij je stukje over 'muziek'. Klopt het dat ik steeds twee keer moet reageren voordat hij de reactie plaatst?

Karien zei

Hoi Mellody, wat leuk dat je zoveel belangstelling voor ons hebt! Ik loop nu tegen de nadelen van blogspot aan, want ik kan dus niet zomaar zien dat er een reactie is bijgekomen, zoals bij "muziek", of ik moet onthouden hoeveel reacties er bij elk bericht zijn... Nou, ik probeer met respect over de groteren te schrijven. Negatieve dingen geef ik niet door, want eenmaal op internet kan het een eigen leven gaan leiden, en natuurlijk veranderen ze ook weer. Niet dat ze zoveel belangstelling hebben voor wat ik over ze schrijf, laat staan dat ze het aan anderen zouden laten zien. En ik zou zelf soms ook wel eens wat meer ervaringen van anderen horen/lezen, maar daarvoor moet je weer veel meer blootgeven! Het blijft balanceren.
Volgens mij hoef je geen twee keer te reageren hoor, bij mij plaatst 'ie het altijd in één keer, alleen pakt 'ie mijn naam niet altijd, en dan staat er ineens 'anoniem' of zo...