dinsdag 7 april 2009

Verkleden


Vandaag viert de ene juf van Frank haar verjaardag, en mochten alle kinderen uit de klas verkleed naar school komen. Bij ons thuis zijn ze niet zo verklederig, dus hebben we niet veel. Frank dacht dat hij nog wel in het Indianenpak zou passen, dat we een aantal jaar geleden voor dit soort gelegenheden hebben aangeschaft, maar hij was even vergeten dat hijzelf wel doorgroeit! Gelukkig had ik in de loop van de tijd wat "gewone" kleren in de verkleedkist gestopt, dus kon hij als piraat naar school (zonder bril). Danny heeft een piratenpyjama, een groot succes.
Frank heeft overigens een nieuwtje: hij kan zelf naar en van school fietsen! Niet iedereen durft alles even snel, en bij hem duurde het dus ruim 7 jaar voordat het echt lukte, maar nu is het er dan toch echt van gekomen. Vanmiddag voor het eerst in het "echie", want de fiets is vanmorgen achterin de auto meegegaan. Ja, zo sportief zijn wij nou!

3 opmerkingen:

Solveig zei

Takk for besøk i bloggen min. Spennende med nye "Gjester". Skjønner ikke så mye nederlandsk, men noe kan man jo klare å gjette seg til. Det ligner jo både på tysk og engelsk. Flotte pirater!

mellody zei

Hier zijn ze wel van het verkleden. In de loop van de tijd is er heel wat verkleedspul verzameld. maar, net als bij jou past niet alles meer.....
Moeten jullie ver fietsen naar school?

Karien zei

Hoi Mellody, we hoeven niet echt ver, maar toch wel 2,5 kilometer, en dat is voor Elwin met zijn kleine fietsje wel zo'n 20 minuten! En omdat het in het volgende dorpje is, lijkt het of we ver moeten, maar het fietst wel erg leuk tussen de weilanden door!