donderdag 16 april 2009

Voor


En binnenkort kunnen we ook een "na"-foto laten zien! Voordat wij hier woonden, hoorden ons huis en het huis dat ervoor aan de weg staat, bij elkaar, en ze deelden deze schuur. Er zat toen een groot raam in. Toen de twee huizen apart van elkaar werden verkocht, is er dwars op het raam een halfsteens muurtje gebouwd, en hebben "ze" het verder afgewerkt zoals op de foto. Het rechter gedeelte is uiteraard van ons, maar omdat het linker gedeelte in onze voortuin valt, zullen wij ook zorgen voor de afwerking van de buitenkant van het linker gedeelte. Aanstaande maandag of dinsdag gaat het beginnen!!! We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu gaat het dan echt gebeuren. André zal eerst met de buurman de dakplaten van de schuur afhalen, en dan wordt onze schuur door de aannemer verder onder handen genomen totdat het een volwaardig kantoor is - en slaapkamer tijdens de verbouwing van het woonhuis!

2 opmerkingen:

Mellody zei

Wat gaan jullie nou eigenlijk allemaal verbouwen? Kantoor, slaapkamers...
Ik zag wel ergens bouwtekeningen, maar snap het nog niet helemaal geloof ik. In ieder geval succes. Jullie hebben er mooi weer bij!

Karien zei

Eerst wordt de schuur verbouwd tot kantoor, en daarna gaat het dak eraf, en krijgen we in plaats van een lage vliering een hele extra verdieping: vier slaapkamers, badkamer, bergruimte en daarbovenop toch nog een bergzoldertje. Betekent wel dat alle kamers boven ontruimd moeten worden, en dat het huis een aantal dagen/nachten een open bak zal zijn die alles wat de natuur in die tijd geeft, gretig in zich opvangt. Hopelijk niet al te veel regen!!!