woensdag 6 mei 2009

Afgesneden

Gisteren hadden we ineens geen internet meer, en ook geen telefoon. André kon niet vinden waar het aan lag, en vertrok om 12 uur naar een vergadering in Den Haag. Dan merk je hoeveel je met internet doet: boodschappen bestellen, bloggen, e-mailen... 's Avonds heel erg laat, toen ik al sliep, kreeg André het eindelijk weer voor elkaar om alles aan de praat te krijgen, dus kan ik weer van alles doen. Helaas zijn op de een of andere manier alle foto's gewist die ik gisteren had gemaakt. Jammer, want het was wel spectaculair: drie bouwvakkers op een rijtje die met zware mokers een bakstenen slaapkamermuur eruit hakken. En een plezier dat ze hadden! Onze bovenverdieping is nu een speelparadijs voor pubers. Die hadden er 's avonds weer de grootste lol: wat vind je hiervan: als je in de waskamer komt, gaat langzaam de kastdeur vanzelf open en op de bovenste plank ligt een hoofd ondersteboven. Dat is Jan, die op de hanebalken is geklommen... In onze oude slaapkamer is het pleisterwerk (2 cm dik!) van één muur losgekomen, en dat kun je er nu met grote stukken tegelijk vanaf halen, bron van vermaak voor Jan, Irene en Gido, die die zogenaamde harde stukken met hun hoofden doormidden slaan (geïnspireerd door de koningin in Shrek 3, die op deze manier uit de gevangenis breekt).
De dakpannen zijn er ook af. Vannacht lag er een groot zeil over het dak heen. Binnen is het nog steeds droog gelukkig!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig dat het binnen droog is gebleven Karien. Hier regent het al 2 dagen.
Ik herinner me van onze bouw van de dakkapel( over de heel breedte van het huis), dat ik de kinderen naar school brengen was en dat ik terug kwam en geen dak meer had. Een groot gat gaapte me aan....
Daar was ik wel even stil van.
Gr,Sandra

Loes zei

Stom toevallig kom ik hier en lees dat je 7 zoons hebt en 1 dochter;;leuk.. want ook wij kregen 7 zonen en de jongste werd een dochter.( nu 8 jaar)

Ik ga nog wat lezen hier. Liefs
Tham

Karien zei

Loes, wat leuk! Heb je ook een weblog? Als ik op je naam klik, krijg ik een soort foutmelding...

Anoniem zei

Vreemd, dit is gewoon mijn mailadres van mijn weblog.. Ik heet dus geen loes ;))
Maar het is hier zo lastig om te reageren, ik moet wel 5 x opnieuw doen voor hij hem pakt ggrrrr

Tham

Karien zei

Ach, dat is raar! Ik moet soms twee keer "reactie plaatsen", maar dan pakt hij hem wel. Dat merk ik ook op andere blogspot-blogs. Maar als je misschien je weblog wilt doorgeven....??

Anoniem zei

Karien, er staat weinig over mijn gezin in omdat het mijn opzet niet is om te bloggen over ons gezin. Ik vind communiceren leuk, vooral met anders denkende.

Tham