zondag 3 mei 2009

Twee fantastische dagen en een zeer prettige thuiskomst


Zo'n kinderconferentie zou je alle kinderen wel toewensen! De beste die ik ooit heb meegemaakt, en ik mocht daarbij zijn met drie van mijn jongens. We hebben genoten van musicals over Gideon, Esther en Paulus en Silas in de gevangenis. Zoals wij allemaal, kenden ook zij hun momenten van strijd, en kozen zij voor het goede. Elke keer kwam er weer hetzelfde liedje terug, dat wij al van tevoren hadden geleerd: om "stop" te zeggen tegen het slechte wat in je opkomt, zodat ons hart rein blijft en wij tot zegen kunnen zijn. Ook waren er een toneelstukje en een film die in deze tijd speelden, waarin hetzelfde thema terugkwam. De twee middagen werden traditiegetrouw gebruikt voor spelletjes (oeps: Gido heeft geen zwemspullen bij zich - gauw even naar de Hema, en nu heeft hij een nieuwe zwembroek plus handdoek), en de laatste avond werd afgesloten met een feest. Onvergetelijk. Toen we gisteravond tegen twaalf uur weer thuiskwamen, wachtte mij een zeer prettige verrassing: alle troep die ik had achtergelaten was opgeruimd, en alles was ook lekker schoon. Eerlijk gezegd had ik de moed even verloren wat de rommel en de troep betrof, en heb ik alles maar gewoon achtergelaten zoals het erbij lag - zoals een vuilnisbelt - maar dit was wel een heel grote verrassing! André heeft samen met de thuisblijvers een hele berg werk verzet en dat verdient een heel grote pluim! Ik denk dat ik over een paar weken maar weer een weekendje wegga...

5 opmerkingen:

mellody zei

Klinkt erg leuk die conferentie. Hoe wist je van te voren dat die er was? Het lijkt mij echt heel goed en leuk om ook eens met onze kinderen naar zoiets te gaan. Maar alle kinderkampen...etc. (de Betteld en herman Boon) zijn al vol.

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hoi Karien, leuk om te lezen hoe het in Pagedal was, hopelijk komt er weer een dvd uit, zodat ik die kan bestellen voor Sanne en Florian, zodat ze ook mee kunnen genieten van de Ned. kinderconferentie !! Succes de komende weken met de verbouwing, ik blijf je site volgen. Liefs Gina

Karien zei

Hoi Mellody, de kinderconferentie is eigenlijk in de eerste plaats intern georganiseerd voor de kinderen binnen onze gemeente, vandaar dat wij dat wisten en naartoe hebben geleefd. Maar natuurlijk zijn er ook wel eens gasten, mensen die een verlangen hebben naar overwinning over de zonde, en die geïnteresseerd zijn in de gemeente. Voor informatie over de gemeente wereldwijd, nationaal en plaatselijk kan ik het beste een doorverwijzing geven naar www.cgn.nl.

Ada zei

Onze kinderen hebben ook genoten van de kinderconferentie en van alle andere leuke dingen die er gedaan werden. Die dvd komt er vast Gina!

Groet, Ada

Hadasse zei

Klinkt erg gezellig zo'n conferentie, hebben wij nog nooit gedaan, maar lijkt me voor in de toekomst wel eens heel leuk!
Ik lees dat je je 9e kindje verwacht, ik vind het altijd prachtig; zo'n groot gezin, en heb er ook wel bewondering voor. Ik wens jullie een goede zwangerschap toe en een gezond kindje in december!

En bedankt voor je lieve reactie op mijn weblog, wat lief dat je zo meeleef(s)t!