vrijdag 22 mei 2009

Werken in de bouw

Werken in de bouw is zo gek nog niet: vandaag (de dag na hemelvaart) lekker vrij, de dag na koninginnedag vrij, en als ik het goed gehoord heb, nu nog 48 vrije dagen te gaan dit jaar. Het mag een wonder zijn dat de bouwprojecten afkomen! Gelukkig heeft de aannemer al die vrije dagen ingecalculeerd, en is het toch op tijd af. Of zou hij zich vergissen.....?

4 opmerkingen:

mellody zei

Hebben jullie die vreselijke regenbuien overleefd? En ja, ik denk dat zo'n aannemer er wel rekening mee heeft gehouden. Maar goed, je kan nooit weten. Blijft het nog even spannend voor jullie.
Geniet van het heerlijke weer dit weekend!!

Karien zei

Welke vreselijke regenbuien? Behalve die twee dagen vorige week is het hier verder heerlijk droog gebleven! Net of wij een voorkeursbehandeling krijgen...

Anoniem zei

Hoi, even reageren, manlief zit ook in de bouw en vergeet niet dat het ten eerste ontzettend zwaar lichamelijk werk is en ten tweede mijn man had ook idd. die 2 dagen na hemelvaart en koninginnedag vrij maar het is ook zo dat als hij buitenom zijn vooraf vastgestelde dagen 1 dagje vrij neemt hij/wij ook geen loon hebben.
O ja, mijn man wil ook heel graag weten welke aannemer jullie hebben, want nog 48 dgen!!!!dat wil hij ook.

Karien zei

Hallo Anoniem, Ik wil geen kwaad woord zeggen over het werken in de bouw hoor! Ik heb groot respect voor de jongens die hier de hele dag door zwaar lichamelijk werk doen, en de werkdagen zijn vaak ook best lang! Van een bevriende jongen met een bouwbedrijf hoorden we dat "de bouw" nog 48 vrije dagen te gaan had, maar ik heb het niet nagetrokken, alleen maar vermeld dat ik het gehoord had... En inderdaad, je moet je wel houden aan bijv. de bouwvak, dat lijkt me ook niet altijd zo handig! Ik wilde dus niet negatief doen over de bouw!!