dinsdag 16 juni 2009

Bijna niet te geloven


Vandaag lag Chrisje lekker te slapen in de caravan, en ik was in mijn eigen bed ook onder zeil, toen Irene belde dat ze een lekke band had. André ging haar halen en liet ons in pais en vree achter.
En toen zag een van onze bouwvakkers Chrisje lopen op de tweede verdieping van de steiger..... Hoe is dat nou in vredesnaam mogelijk? Wie heeft hem er dan uitgehaald???
Een proef op de som: Chrisje in bed gestopt en gaan zitten afwachten. En kijk: in no time is hij over de rand geklommen, en de deur van de caravan kreeg hij ook open. Zo dus. En nu moeten we iets verzinnen om hem binnen de caravan en het liefst in zijn eigen bed te houden, anders kan hij bij wijze van spreken midden in de nacht - als Irene vast slaapt - de straat oplopen!
Nee, dan heb ik liever Danny die kwijt is, zoals afgelopen zaterdag. Heeft iemand Danny gezien? We hebben ijsjes gekocht! Nee hoor, nergens te zien. Met z'n allen zoeken dan maar. Lag hij in Gido's bed, diep in slaap, met de lamp aan...

5 opmerkingen:

jente zei

Een lekker ondernemend volkje bij jullie thuis! Ik zit vaak stiekem wat te grinniken achter de pc :-) Ook omdat ik veel verhalen herken. Op het moment zelf slaat de schrik soms om je hart, maar later zijn dit de stoere verhalen als je met ze over 'vroeger' praat.

Knap van zo'n ventje om uit bed te klimmen. Heb je al een oplossing? Wij hebben een tijdje bij één van de kinderen een knoop onder in de slaapzak gelegd, zodat hij zijn benen niet over de rand kon gooien. Het hielp tijdelijk moet ik toegeven, want hij is een geboren klimgeit, maar misschien hebben jullie er wat aan?
Groetjes Jente

Anoniem zei

Wat een ondernemend mannetje.
Wat heb je verzonnen om hem binnen te houden?
Gr,Sandra

Karien zei

Nou inderdaad, met de slaapzak aan kan hij er dus nog niet uitklimmen! Dus nu gaat hij 's middags ook met slaapzak naar bed (en houden we wat beter toezicht!)

huize steen zei

Pfhhh wat zal je geschrokken zijn !! Hier ook zo'n ondernemend meisje. Vorige week deed ze de poort al open vandaag zag ik haar bezig met de binnendeuren....

Grtjzz Janne

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.