woensdag 10 juni 2009

Er is er een jarig


Frank is alweer 8! Omdat zijn vriendje ook vandaag jarig is en trakteert, en zijn feestje houdt, gaat Frank morgen trakteren. Fijn voor ons, dan kunnen we met de cadeautjes wachten tot hij van dat feestje thuiskomt en hebben we daar meer tijd voor dan 's morgens in alle vroegte.
Wel hebben we de traktatie alvast voorbereid. Frank heeft het helemaal zelf bedacht: sleutelbossen van drop/snoepsleutels, en daar hebben we dan een sleutelhanger (foamsticker) aan gehangen met een zelfgemaakt sleutelringetje. Meestal ben ik niet zo voor die snoep-traktaties (liever iets hartigers), maar dit was zo'n leuk idee, dat we daarin mee zijn gegaan. Een dienblad bekleed met behang eronder en het ziet er allemaal weer heel feestelijk uit. Nu de cadeautjes nog inpakken...
Deze bijdrage heb ik geopperd voor een plekje op een Noors blog voor ouders, foreldremanualen, die in februari 2010 blogjes over "kindereten" verzamelen.

3 opmerkingen:

Yukiko zei

Wat een leuke traktatie en gefeliciteerd nog!

menrike zei

Wat een leuk idee!!!
Die onthoud ik!

Mellody zei

Gefeliciteerd! Leuke traktatie hoor. Jesse en ik zitten nu ook al weer te broeden op een traktatie. Misschien is dit ook wel wat.