zaterdag 6 juni 2009

Zoldertje?


Vanaf de straat lijkt het maar een klein puntje, maar toch kunnen volwassenen nog rechtop staan op onze nieuwe zolder. Gisteren zijn de vloerplaten gelegd, en nam ik er even een kijkje -buitenom, want er is nog geen vlizo-trap.
En ja, wat moet je nou met zo'n groot stuk zolder, behalve de cv-ketel ophangen en de kerstspullen en de babyspullen bewaren? (De vorige zolder was ten eerste veel lager, en ten tweede maar voor eenderde gedeelte belastbaar.)
De boomhut bracht een lumineus idee met zich mee: waarom niet binnen een soort boomhut maken? En nu hebben we gepland om in Gido's nieuwe kamer een doorgang naar de zolder te maken met een touwladder erin, zodat er een heerlijk stuk speelzolder bij zijn kamer komt. Misschien zetten we er nog een soort verrijdbare kast in om het stukje wat af te schermen en groter of kleiner te maken. In het achtergeveltje is nog een openslaand raampje gepland; dat kon gelukkig nog. Daardoor kun je de schepen op de Lek zien varen, echt een gaaf uitzicht. We kunnen haast niet wachten tot we het kunnen gaan inrichten!

1 opmerking:

mellody zei

Wat een geweldig idee!