zaterdag 11 juli 2009

Negen nieuwe deuren


De komende tijd wordt dit weblog waarschijnlijk helemaal gevuld met verbouwing. Het gaat nu sneller, elke keer is er weer iets af, en vooral voor bekenden van ons gezin en familie die wat verder weg woont, is het leuk om zo op de hoogte te blijven. Bovendien is de zomervakantie nu ook hier begonnen, en dat brengt mijn computertijd aanzienlijk terug.
Vandaag zijn er maar liefst negen nieuwe deuren afgehangen. De aannemer himself kwam ook met een paar van zijn mannen om de schoorsteen door te trekken naar boven.
De oplevering gaat toch niet lukken voor de bouwvak... De komende week wordt er hard gewerkt om de buitenkant van het huis af te krijgen, dan kunnen vrijdag de steigers weggehaald worden. En de tweede - nieuwe - verdieping zal ook wel afkomen, dat betekent dat we voor Jan, Irene, Harry en Gido aan de gang kunnen op hun kamers. Ook de spulletjes die we gekocht hebben voor de wc en badkamer kunnen we dan gaan ophangen. We hebben dus genoeg te doen in de bouwvak!
En daarna gaan we gewoon weer verder...

2 opmerkingen:

menrike zei

LEuk hoor, straks al die kamers weer gezellig inrichten... Weet je dochter al wat ze wil?

Karien zei

Ja hoor, helemaal precies: een witte garderobekast, een witte ladenkast, een witte poef, een wit bed, de muren worden taupe, en ze wil vouwgordijnen...