maandag 10 augustus 2009

Even ertussenuit

Het was wel even slikken toen het weer niet lukte om de satellietontvangst goed te krijgen, nu er in Noorwegen de tweede zomerconferentie wordt gehouden (waar Jan naar toe is). Nu moeten we maar een andere ontvanger kopen, deze is sowieso aardig verouderd, en dan maar hopen dat we er in het vervolg wel weer bij zijn!
Maar goed, bij de pakken neerzitten helpt niet, en al helemaal niet als er nog zoveel te doen is. Dus hebben we de tijd gisteren verder goed benut met allerlei klusjes aan de kamers: hier een kast in elkaar, daar een gordijn opgehangen, etc. etc.
En vandaag wilde André weer graag wat werken, nog steeds in de woonkamer, en dat tijdens de vakantie, dus ben ik met vijf jongens naar de kinderboerderij in Nieuwegein geweest:

Drie (!) handen houden Chris' armpje vast, omdat hij het konijn ook moest aaien...

Ezels waren er ook...

Voor Chris wordt goed gezorgd, ik hoef hem zelf niet te tillen :-)

Dit varken was meer in trek dan zijn levende soortgenoten binnen

Naast de kinderboerderij zijn we naar de tentoonstelling "Toverbos" geweest in het Milieu Educatie Centrum. Officieel was de tentoonstelling niet open, maar er waren toch mensen binnen, en de deur was wel open, en toen mochten we naar binnen, als we zachtjes konden doen... (Frank tegen de meneer: "ik zal net doen of het een museum is"). Wat niet lukte uiteraard... Met een toverstokje konden ze zogenaamd allemaal dieren laten praten, en hoorden ze allemaal wetenswaardigheden. Erg leuk allemaal, maar wel een beetje lastig met vijf jongens, waarvan twee nog heel jong, en als ze ook nog stil moeten zijn!

1 opmerking:

huize steen zei

Zo te zien hebben ze er enorm van genoten !!