woensdag 26 augustus 2009

Op tijd


Daar hangen ze dan, drie gymtassen, precies op tijd. Morgen beginnen de gymlessen. Bij de allermeeste gezinnen zullen de gymtassen al ver voor de eerste schooldag klaarhangen, met goed passende schoenen erin, en fris gewassen gymkleding. Zo niet bij de Achterbergen. Daar wachten ze gewoon tot de allerlaatste dag voordat er gegymd wordt, en 's middags om half vijf wordt er nog even gekeken of alles nog wel past... Niet dus. Gido's schoenen waren echt te klein, en in de megavoorraaddoos met schoenen zat niet één paar dat hem paste, dus reden we aan het eind van de middag nog snel even naar Nieuwegein om voor Gido nieuwe gymschoenen te kopen. Zo gaat dat hier dus... En voor wie zich afvraagt of de kleding nu gewassen is: blijf je dat maar rustig afvragen.

10 opmerkingen:

Wiek zei

Heerlijk om te lezen :-D
Dat zou hier net zo gaan, wij hebben weliswaar geen kinderen, maar als ze wel mogen komen, moeten ze alvast maar geen tijdig gevulde gymtassen verwachten ;-)

Wiek

Mellody zei

Nou, dat vraag ik me niet af hoor. Je zult er wel schone kleding in gedaan hebben en de gymkleding draait nu rondjes in je wasmachine....
En inderdaad, ik had vorige week de gymtassen al ge-update. Ben niet altijd zo 'snel' hoor;-)

Mama Monique zei

Hoi Karien,

als antwoord op je vraag: ik hoop er aan het einde van het jaar een mooi wandkleed van te maken. Met quiltranden eromheen. Of het gaat lukken is een tweede, ik ben nooit een ster in afwerking geweest ;o)

Wat die tasjes betreft: ik zou wíllen dat ik het tot zo laat uit kon stellen. Helaas ben ik er zo eentje die het al wéken van te voren klaar heeft hangen...

Hoe is het eigenlijk met de buik?

huize steen zei

Hihi, komt me heel bekend voor ;-)

Marianne zei

Hoi Karien,

Het stond hier al wel een paar keer op de planning, maar helaas staat hier nog geen enkele gymtas klaar. Best dom, want waarschijnlijk blijkt het een karweitje van niks te zijn, maar ik weet telkens wel een reden waardoor ik het uit kan stellen. Gelukkig starten ze op onze school pas volgende week met de gymlessen.

Ik lees je weblog trouw, al laat ik dat zelden merken. Maar je staat op mijn lijstje favorieten en daar klik ik trouw elke dag even door. Mijn iegen weglog is momenteel even een ondergeschoven kindje ja. Dat komt vooral door deze concurrent: www.echtverbonden.nl

Karien zei

@allemaal, wat grappig dat het laten merken hoe chaotisch het hier aan toegaat, direct zoveel reacties oplevert! Het blogje had ik nog even snel geplaatst voordat ik vanavond wegging, en bij thuiskomst stonden er vijf reacties op. Wel heel erg leuk!

Karien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Karien zei

O ja Monique, die buik: die is ineens gekomen, ik zal binnenkort wel een foto plaatsen. En over je wandkleed: heel herkenbaar, van dat afwerken. Ik vind het ook leuker om ergens aan te beginnen dan om het af te maken. Maar inmiddels ben ik het ook heel leuk en voldoening gevend gaan vinden om dingen wel af te werken. Dan begin je daarna met een veel beter gevoel aan het volgende... Wie weet kun je er iets mee!

Karien zei

@Marianne, heb even naar de website gekeken die je hebt genoemd. Je noemt het een concurrent van je eigen website, maar dat begrijp ik niet goed, omdat ik natuurlijk jouw site niet ken. Wel een mooie site, is die soms ook van jou? Ik zie er heel goede dingen op staan ;-)

Yukiko zei

Wassen doe ik meteen als de vakantie begint, in ons vochtige huis komt er anders het weer in. Maar of de schoenen nog passen? Ik heb het niet eens gepast, ze zouden zelf aangeven als het niet past en ze hebben nog niet geklaagd :-D