zondag 27 september 2009

Chris is twee


Nou bijna dan, want eigenlijk is hij morgen pas jarig, maar zo'n mooie rustige dag als vandaag is natuurlijk veel beter geschikt voor een gezellig gezinsfeestje. Wist Chris eerst niet wat hem overkwam: er werd voor hem gezongen, iedereen keek naar hem (dat gebeurt anders natuurlijk nóóóit), toen het op cadeautjes krijgen aankwam, had hij het vlug in de gaten: zag hij bij iemand een cadeautje op schoot liggen, dan ging hij eerst een handje geven, en griste daarna vlug het cadeautje weg. Samen uitpakken, en elke keer weer heel enthousiast zijn over wat erin zat. Badspeelgoed, dat vanavond uiteraard door het grootste deel van het gezin moest worden uitgetest, vier muziekinstrumenten, direct al door het grootste deel van het gezin uitgetest, een vormenstoof (die hadden we nog niet!) en nog een paar leuke peuterdingen. Mede door het mooie weer, de pannenkoeken met ijs toe als avondeten, en het gezellig bij elkaar zijn zonder andere verplichtingen echt een dag om met dankbaarheid op terug te kijken!

9 opmerkingen:

hartelijk zei

Van harte gefeliciteerd!!
2 jaar, hij kijkt heel serieus bij het blazen;)...geniet maar van het manneke!

huize steen zei

Gefeliciteerd!!

Wiek zei

Chris, van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag, vandaag is het de 'echte' dag :-)
Karien en de rest, ook gefeliciteerd! Gister met elkaar al genoten, maar dat jullie nog maar lang en veel van elkaar mogen genieten.

groet Wiek

Ada zei

Karien, van harte met je (nu nog) jongste zoon. Heerlijke leeftijd, zoals allemaal, 2 jaar. ZO herkenbaar, dat bewust worden, dat het allemaal om hem draait. Echt leuk. Het was inderdaad een prachtig dag gisteren, ik heb Jacqueline's verjaardag ook gisteren gevierd. (Zij is ook vandaag echt jarig, mijn jongste dochter, alweer 9 jaar.)

Margreet zei

Gefeliciteerd!

jente zei

Karien, van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Twee jaar.. dat klinkt gelijk al een stuk groter! Jullie hebben een gezellig feestje gehad, zo te lezen.

En heeft de jarige al lekker zitten spelen vandaag met zijn nieuwe aanwinsten?
groetjes Jente

Mama Monique zei

Ik dacht eerst dat ik (weer eens een keertje) te laat was, maar néé! Ik ben dit keer eens precies op tijd. Komt dat even mooi uit dat je je blog en de verjaardag een dag eerder presenteerde ;o)

Bij deze: Van harte gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je zoon!

Mellody zei

Gefeliciteerd met je nu nog kleinste, maar al grote, ventje!

menrike zei

Gefeliciteerd!