zondag 13 september 2009

Eindelijk weer wat lucht

Dit weekend is er hard gewerkt, met gelukkig zichtbare resultaten. Ten eerste is het project "Harry's kamer behangen" afgerond, en is daar ook gelijk het door hem uitgekozen zeil gelegd:

Natuurlijk hebben we er ook gelijk een bed en een bureau heen gebracht, zodat Harry zich voor het eerst van zijn leven in de luxe positie bevindt dat hij een eigen kamer heeft - na bijna 13 jaar... Nou ja, als baby heeft hij ook een poos alleen geslapen, maar dat weet hij niet meer.

Huize Achterberg heeft vanaf nu ook een slaapkamer minder, want de twee stapelbedden zijn nu weg uit de kamer die we op de begane grond hadden laten maken toen dat nog de enige optie was. In plaats daarvan staat daar nu alvast een bureau met boekenkast, voor mensen die graag hun huiswerk beneden maken, zoals Irene:


Heerlijk, weer wat lucht in de huiskamer. De bureaus stonden (weliswaar uit elkaar gehaald) in de huiskamer tegen een wand, ook het boekenkastje stond daar want er moest toch ergens een plek zijn waar het huiswerk gemaakt kon worden.

En zo schiet het, langzaam maar zeker, toch wel op!

4 opmerkingen:

huize steen zei

Lekker hoor, nog even en dan is alles klaar :-) Kan je lekker uitbuiken en relaxen :-)

Mama Monique zei

Stapje voor stapje.. met straks een super eindresultaat. Let maar op! ;o)

gerrie zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Karien zei

@Gerrie, ik vond je reactie best interessant ook voor anderen, dus ik had hem eerst gepubliceerd, maar zag toen toen dat ik -oeps- iets te snel was geweest, omdat je e-mail adres erbij staat. Daarom heb ik het weer verwijderd. Maar wat je schreef over de vaccinaties (iedereen kan dat zelf nalezen op www.niburu.nl) van de HPV: iets soortgelijks had ik al eerder vanuit Amerika doorgemaild gekregen, dus we waren al gewaarschuwd...