donderdag 17 september 2009

Even naar Middelburg en terug


Gisteren konden we de kasteelkasten gaan ophalen, die al maandenlang voor ons gereserveerd stonden. Een van de speelgoedkasten die we al hadden, had ik gepland voor op de slaapkamer bij Elwin en Danny, en daarnaast had ik twee smalle, hoge kasten gepland, die we dan zouden opleuken met kantelen. Probleem was een beetje dat ik de kasten met de gewenste maat en gewenste prijs niet kon vinden. En toen stonden ze daar gewoon op Marktplaats, kant en klaar, met de goede maten, en met nog een mooi schild op de deuren ook. De garderobekast, met ook twee deuren, ontdoen we van kasteel-elementen, die we vast nog wel kunnen gebruiken, en die kast kan mooi bij Harry staan.
Dus reed ik gisteren twee uur heen met Gido en Elwin achterin, en daarna met een propvolle auto, Gido en Elwin inmiddels allebei voorin, weer terug. De kinderen krijgen allemaal vandaag een Zeeuwse bolus mee naar school van de Arnemuidense bakker.

8 opmerkingen:

huize steen zei

Dat ziet er al heel gaaf uit !! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat !!

Zeeuwse Mama zei

Hihi, wat leuk zeg! Ziet er mooi uit! Dus je bent voorbij m'n witte huisje gereden!! ;-)
Enne, heerlijk he, die Zeeuwse bolussen, houden wij ook erg van ;-)

Karien zei

@Zeeuwse mama, woon je aan de snelweg? ;-) Omdat het zo'n eind rijden is, kon ik me helaas niet permitteren om bij allerlei bekenden langs te gaan. Dat we in Arnemuiden van de weg af zijn gegaan, is al heel wat...
En die Zeeuwse bolussen, die gaan we binnenkort ook weer zelf bakken, dat kan gelukkig ook nog!

Mama Monique zei

Wat zijn ze leuk zeg! Het zal de ridderkamer zeker ten goede komen ;o)

(Vraag ik me ondertussen wel stiekem af waar je na die twee uur terug dan terecht gekomen bent ;o))

Karien zei

@Monique, ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt... Na die twee uur terug kwam ik in onze eigen keuken terecht, waar André het eten al had voorbereid, en waar ik hem nog even kon helpen met het maken van een grote pan macaroni. Na het eten hebben we de auto leeggeruimd en toen ben ik in mijn bed gedoken!

Mama Monique zei

Haha.. ik bedoelde: als je twee uur moet rijden om in Middelburg te komen, welke kant kom je dan vandaan. Van boven of van opzij ;o)

Karien zei

Ooooo, nou snap ik het! Wij wonen in het piepkleine dorpje Uitweg, 500 inwoners groot, drie straatjes, tussen Nieuwegein/IJsselstein en Lopik in. Ik weet het, je mag op je weblog eigenlijk niet te veel informatie geven, maar ja, bij ons valt toch niets te halen, en wij zijn altijd thuis...

Mama Monique zei

Haha! Nou, da's dan toch nog weer verder dan ik gedacht had. Had je ook gerust bij ons een bakkie kunnen komen doen. Ergens halverwege, rondom Rotterdam ;o)