woensdag 9 september 2009

Metselen van boven naar beneden


Altijd moeilijk om zoiets leuks uit te stellen als je er zoveel zin in hebt... Vanmorgen de bovenlijn met potlood op de muur uitgezet, terwijl Danny en Chris ronddartelden in de lege kamer, waar verder alleen een matras ligt.
Vanmiddag, toen Chris sliep, het lichtgrijs op de muur gezet. Aan het eind van de middag even snel naar Lopik met Danny en Chris om een spons te halen, en tijdens het koken begonnen met metselen. Ziet er toch goed uit?

8 opmerkingen:

Wiek zei

Gaaf hoor!
ben je niet bang dat je verkeerd uit komt onderaan....?
Als ik nog eens een kasteel ga bouwen, weet ik je tevinden!

Mama Monique zei

Goed? GOED?? Mega!! Wat een leuk resultaat!! O, ben zó benieuwd hoe het strakjes zal zijn! Kan me voorstellen dat je hier haast niet mee kunt wachten ;o)

Mellody zei

Ziet er heel goed uit. Echt die fakkel-lampen (toortsen) móet je hebben...;-)

huize steen zei

Ziet er erg leuk uit !! Daar zullen straks ridders heerlijk kunnen knorren !!

Karien zei

@Mellody, Ha, die fakkellampen liggen hier al een hele tijd in de kast te wachten! Had ze inderdaad al eens viavia gevonden, en ben toen met de jongens naar IKEA geweest. Ze gaan volgens mij uit het assortiment, want ze waren dik afgeprijsd.

Karien zei

@Wiek, beter onderaan verkeerd uitkomen dan bovenaan! En dan verzin ik wel iets met die spons. Desnoods weer een randje rechtop, komt wel goed. De grap is dat er een stapelbed in de kamer komt met fluwelen gordijnen eromheen (hemelbed), en een aantal kasten, zodat de muur straks niet eens zo goed te zien is...

Jente zei

Wat een leuk idee! Je hebt het aardig druk met al die thema kamers ;-) Je kinderen zullen straks vast erg blij met hun eigen plekje zijn!

Yukiko zei

Heel erg leuk, ben erg benieuwd hoe het straks allemaal is geworden! Leuk om te doen hè? Wil het nog een beetje met de bolle buik?