zondag 4 oktober 2009

Zomaar een prijs gewonnen!


Van Yukiko kreeg ik vandaag deze prijs voor mijn weblog. Nooit verwacht dat iemand onze wederwaardigheden zo'n onderscheiding zou geven... Bij het aanvaarden ervan hoort de "verplichting" om de award aan twee andere bloggers door te geven. Een moeilijke opgave, want de weblogs die ik van anderen bijhoud om te lezen, zijn stuk voor stuk de moeite waard... Laat ik de ene geven aan een dierbare vriendin van mij, die ik twintig jaar geleden in Engeland heb leren kennen, en die nu met haar gezin in Noorwegen woont. Zij houdt, eigenlijk voor haar Engelse familie, een weblog bij waarin ze zó positief en leuk over haar belevenissen schrijft, dat zij mij het eerst in gedachten komt. Wel is haar weblog beveiligd met een wachtwoord, en ik denk jammergenoeg voor de Nederlandse lezers niet dat ze nou zozeer zit te springen om allemaal voor haar onbekende meelezers, maar is dat voor iemand een probleem?
De tweede award wil ik geven aan Margreet. Zij schrijft met veel vrijmoedigheid over haar geloof in God, over haar interessante beroep, en met veel enthousiasme en liefde over haar zoontje Joram. Daarbij laat ze ons meekijken bij het woonklaar maken van hun nieuwe huis. Ik vind dat ze een award verdient, en nu ik er nog één heb door te geven, krijgt ze die van mij.

6 opmerkingen:

Mama Monique zei

Ik had het stiekem al gelezen ;o)

Van harte!! Je hebt hem zeker verdiend!

Karien zei

@Monique, en ik had weer jouw lieve reactie op het weblog van Yukiko gelezen... Dat op zich voelt ook als het ontvangen van een prijs!

RiaN zei

Van harte gefeliciteerd! echt leuk joh!

Ingrid. zei

Gefeliciteerd met je prijs. Ik las het bij Yukiko en heb uit nieuwschierigheid even de link aangeklikt.
Succes verder met je blog.
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

huize steen zei

Ik las het gister ook al bij Yukiko ;-) Gefeliciteerd met je award !!

Margreet zei

Wat leuk dat je mij deze prijs hebt gegeven! Dank je wel!

Ik wilde nog vragen of het gelukt was met linken, maar dat is nu wel duidelijk ;)

Groetjes!