maandag 2 november 2009

Bedbankje


Tussen alles door toch even een berichtje plaatsen. Is wel zo goed voor de continuïteit. Wat niet zo geschikt is om uitgebreid te vertellen, maar wat wel heel veel energie vreet, is het worstelen dat de opvoeding mij af en toe kost. Soms zou je willen dat bij elk kind een handboek was geleverd...
Verder ben ik bezig geweest om alles op papier te zetten wat met onze reis naar Noorwegen volgende week te maken heeft. Het geeft een hoop rust als alles genoteerd staat, en dat begint er nu gelukkig aardig op te lijken. De plaids zijn af, de bijbehorende cadeautjes (gewone gebruiks-dingen van de supermarkt) worden morgen met de andere boodschappen bezorgd, voor elk kind staat genoteerd wat er mee moet, de krantenwijk is uitbesteed, zodat de alleen thuis zijnde jongens die verantwoordelijkheid niet hoeven te dragen (en het mij stress scheelt of het wel lukt allemaal); dat zal dus wel in orde komen. O, ik denk er nu wel ineens aan dat ik nog wel moet gaan uitzoeken wat wijzelf allemaal moeten meenemen...
Boven ons bed is inmiddels een mooi bedbankje of -tafeltje gekomen. En in ons bed een heleboel zaagsel. Ook op de vloer natuurlijk, wat lekker de nieuwe vloerbedekking op de overloop opgelopen wordt. Er wordt nu dus twee of drie keer per dag gestofzuigd daar.
André heeft veel werk gehad aan het maken van de sokkels voor de kasten. Het grappige is dat het nog bijna niet toont. Hij heeft niet heel veel vrije momenten (dat schiet ook niet zo op als je vrouw je tijdens je werk vraagt of je even kunt oppassen omdat ze plotseling naar de tandarts moet met een afgebroken vulling), maar de tijd die er vrijgemaakt kan worden, wordt nu besteed om de kasten in elkaar te zetten. Waarbij er bij elke op maat gezaagde plank toch nog een paar mm afgezaagd moet worden omdat het in de bouwmarkt toch niet helemaal gegaan is zoals had gemoeten. En dan hoop ik dat we zullen zien dat het nu ineens heel snel gaat!

2 opmerkingen:

Wiek zei

Wat een rust kan het soms toch geven om even van je af te kunnen schrijven, niet?
Af en toe even tegen een ander aan mopperen.. kan zo opluchten ook als je niet direct een oplossing zoekt.
Fijn dat het opschiet met de voorbereidingen voor jullie reis en ook in huis gaat het (zoals ik dat op een afstand zie) erg hard.

Fijne avond, groet Wiek

Liene zei

Stilzitten zit er bij jullie echt niet in ... respect hoor!