woensdag 11 november 2009

Lekker weg!!!

Alle logeerspullen staan klaar om weggebracht te worden, de cadeaus waren al lang ingepakt, de begeleidende briefjes zijn uitgeprint, de looplijst voor de kranten ook, de blaasontsteking is bezworen en er staan huismiddeltjes klaar, voornamelijk met cranberry, om nog even wat extra weerstand op te bouwen, kortom we zijn er klaar voor! Morgen vertrekken we naar Noorwegen. Samen met een ander stel, dus hoeven we niet eens te rijden, of hoogstens een klein stukje. We gaan naar het conferentiecentrum van onze gemeente, waarvan hier een luchtfoto, waar we een weekend voor ouders/echtparen mee zullen maken, voor het eerst echt met z'n tweeën. We mogen overnachten in het appartement van andere vrienden, en eten doen we in de restaurantjes, waar we weer heel veel anderen ontmoeten, en waardoor we ook niet hoeven af te wassen. Wat wil je nog meer?
Maandag hopen we weer terug te komen, maar of er dan ook direct iets op het weblog staat...

6 opmerkingen:

Marjon zei

Geniet ervan!! Even met zijn 2en en weten dat je kinderen in goede handen zijn, dan kun je er vast extra van genieten!

ik wacht je blog na afloop af, ben benieuwd naar je ervaringen. Ik ken het nl. niet, zo'n weekend weg vanuit de gemeeente, nog wel naar Noorwegen!

Groetjes, Marjon

Huize steen zei

Heel veel plezier in Noorwegen, maar dat gaat vast wel lukken ;-) Geniet ervan !!

hartelijk zei

Een hele fijne/verfrissende tijd samen!!

jente zei

Ik wens jullie een goede reis en een hele fijne, opbouwende tijd toe!

Mellody zei

Heel heel veel plezier!
Misschien een late reactie want je bent al weg, maar ik zag dat je zelfs vanuit Noorwegen blogjes leest en reageert. Dus bij deze. Niet bevallen in Noorwegen hè?!

Yukiko zei

Ik vind je wel enorm dapper zeg! Zou er zelf niet aan moeten denken, nú nog naar Noorwegen, laat staan over een paar weken (weet niet meer hoeveel we schelen in zwangerschap). Hoewel Noorwegen op zich me wel aanstaat, mijn favoriete land... Ben benieuwd naar je ervaringen daar.