woensdag 4 november 2009

Voorpret


Wat ben ik blij dat André thuis werkt, en dat Jan vandaag gedeeltelijk thuis was! Zo kon ik lekker een paar uur bijslapen, ongeveer van 11 tot 2 uur, en hoefde ik niet te denken aan het ophalen van de jongens van school, het eten met hen en het in bed leggen van Chris.
Gisteren zijn de boodschappen bezorgd, waaronder een heleboel luxe artikelen die wij zelf nooit zouden bestellen, of juist waarmee wij heel goede ervaringen hebben, alles in drievoud. Hiermee hebben wij drie pakketjes gemaakt, met de plaid er als een soort nest onder. De jongens zijn inmiddels begonnen met aftellen tot aan hun logeerpartij - de voorpret is begonnen!

6 opmerkingen:

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hoi, hoi...veel succes met alle voorbereidingen voor jullie Noorwegen reisje...het begon met sneeuwen hier vandaag in Stathelle...dus misschien is het wel wit op Brunstad. Leuk om je blog te lezen, jij houd hem goed bij, ik vind het al knap dat ik 1x in de week of 1x in de 2 weken iets op het blog tevoorschijn kan toveren. Misschien tot ziens dan maar. Groetjes Gina

Jente zei

Een super leuk kado zeg! 'k Zou het zelf een feestje vinden om zoiets te krijgen :-), het is vast ook een feestje om het te geven.

Ben je inmiddels alweer wat aan het opknappen? Vervelend zeg om er nu ook nog een blaasontsteking bij te krijgen.

Anoniem zei

Waar moet je zijn in Noorwegen, het land is zo uitgestrekt. Een goede reis en fijn weekend toegewenst, maar vooral wens ik je een behouden terugkomst toe! Wanneer hoop je weer terug te zijn? Ik zal je logjes missen. Groet Mariam

Wiek zei

Dat ziet eruit als een enorm pakket! Wat een verwennerij :-D
En, wat een verwennerij om saampjes weg te kunnen, toch?
Wanneer reizen jullie af...? Een hele fijne reis gewenst, en kijk niet alleen naar de eindbestemming/het einddoel, maar geniet ook van de weg daar naartoe. Fysiek en geestelijk.

Wiek

Karien zei

Voor wie wil weten wanneer wij niet thuis zijn (@alle inbrekers: het huis blijft bewoond): we vertrekken donderdag 12 november, en zijn maandag 16 november weer terug. Best lang eigenlijk!
We rijden over Denemarken en Zweden naar Zuid-Noorwegen, een klein plaatsje met een groot conferentiecentrum genaamd Brunstad. Hier vind je een luchtfoto: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=nl&geocode=&q=t%C3%B8nsberg&sll=36.879621,-95.009766&sspn=33.164081,56.337891&ie=UTF8&hq=&hnear=T%C3%B8nsberg,+Vestfold,+Noorwegen&ll=59.228005,10.366759&spn=0.005215,0.013754&t=h&z=16. Oei, beetje lange link!

huize steen zei

Wat een heerlijk verwen pakket :-) Hopelijk knap je gauw op van je blaasontsteking !!