donderdag 19 november 2009

Wel heel erg wennen


Vandaag mocht Danny wennen op school, omdat hij eind van de maand 4 wordt. Stoïcijns zat hij vanmorgen op zijn nieuwe stoeltje in de klas voor zich uit te kijken zonder naar mij te zwaaien. Dat gaat goed, dacht ik, die mist me echt niet.
Om twaalf uur haalde ik hem weer op en zouden we thuis een broodje gaan eten. Danny niet, die hield het bij een plakje kaas en hij hield bij hoog en bij laag vol dat hij niets meer hoefde. Omdat we dachten dat hij gewoon te veel indrukken opgedaan had, hebben we hem maar in bed gestopt. Dat beviel zeker heel goed, want Danny kwam niet, zoals anders, na een uur of anderhalf naar beneden. Sterker nog, hij kwam helemaal niet naar beneden. Eindelijk, om vier uur, ging ik zelf even bij hem kijken, en daar lag meneer in zijn bed, met hoge koorts. Schoolziekte???

8 opmerkingen:

Nellie zei

Ach wat sneu!

Huize steen zei

Nou dat is met recht schoolziek. Beterschap voor het mannetje !!

hartelijk zei

Arme knul!
Betreschap hoor!

MiekK's zei

Ah, da's ook niet niks, naar school gaan.. Veel beterschap!

Mellody zei

Natuurlijk kan het schoolziek zijn, maar in deze tijd, neem ik aan, houd je het toch heel erg in de gaten. Plotselinge hoge koorts is ook een verschijnsel van de Mexicaan. Voelt een beetje stom om dat te zeggen, want iedereen weet dat inmiddels wel, maar toch... Beterschap voor het mannetje.

Karien zei

Ach, Gido had het ook al, en die is nu weer een stuk beter. Buikpijn en koorts. Ik dacht dat de Mexicaanse griep vooral op de longen zat, en gelukkig hoesten de heren hier niet zo.

jente zei

Beterschap! Hopelijk knapt 'ie snel weer op!

Mama Monique zei

Ach... arm hummeltje... Misschien griepje?

Hoop voor jullie dat het de volgende keer beter met hem gaat. Maar hey... het is ook niet niks hé? Naar de grote school ;o)