maandag 7 december 2009

Stilte voor de storm?

De laatste dagen is het hier wel heel erg stil geweest. Net of er bij de Achterbergen niets gebeurde. Natuurlijk wel: we hadden hier de elk jaar weer hectische sinterklaastijd, waarbij sommige jongens drie dagen achter elkaar sinterklaas mochten vieren, er het een en ander geholpen moest worden met surprises en gedichten, en we onze eigen viering ook op het laatste moment pas hebben voorbereid (twee aan twee de dieren van Noach ingepakt bijvoorbeeld). Maar om daar iedereen nou mee te gaan vermoeien... of met het feit dat ik niet meer goed geslapen heb, en overdag regelmatig wat bijtank, waardoor er niet of weinig tijd voor de PC overblijft...
Nou, we doen gewoon maar rustig aan, we laten de kastdeuren voor onze slaapkamer ingepakt staan (de aannemer zal nu toch moeten opdraven, want de vloer is toch nog te bol, de deuren staan scheef waardoor er schuine kieren komen bij de muren, en de deuren lopen vanzelf weg...), en we gaan gewoon verder met chocolaatjes met muisjes maken, en verder proberen we gewoon te doen wat kan, en ons niet op te winden over wat niet kan. Net zoals iedereen eigenlijk... Dus geen stilte voor de storm, of misschien toch?

5 opmerkingen:

Mellody zei

Ik denk aan je deze week!

Babette zei

Elke dag neem ik een kijkje op je blog, nu word het wel spannend hoor......

Jullie kindje komt in een warm nestje terecht!

Groetjes,

Anoniem zei

ik dacht al, ik hoor niets meer.. Sterkte hoor, wij denken ook aan je!
Hanneke

Mellody zei

Stormt het al? of is het aan het waaien?.... Spannend hoor!

Liene zei

Karien hoe gaat het met je? Ik vind het een hele speciale tijd zo in afwachting van je kindje, wachtend op wanneer het gaat beginnen en hoe het allemaal gaat lopen ... Veel succes met de bevalling en op een heel gezond blozend jongetje. P.S. leuk dat je een berichtje op mijn weblog heb geplaatst!