zondag 20 december 2009

Wat een rijkdom

Wat een rijke dag vandaag, waarschijnlijk heeft heel Nederland hetzelfde gevoel gehad, met die prachtige sneeuwval! Minder handig was dat onze drie oudste kinderen 25 km verderop aan de dijk zaten... Aan het eind van de middag moesten ze weer terug, maar er was niemand met wie ze mee konden rijden, en voor André was het al te donker. Ik zag het toch echt niet zitten om ze te gaan halen, en toen was er een heeeel aardig echtpaar, dat onze kinderen het hele eind kwam brengen. Konden ze gelijk ons Bartje bewonderen, en onze verbouwing...

De andere jongens hebben de kerstboom volgehangen met plastic kerstballen. Hebben we daar tenminste geen stress over dit jaar. Op dit moment zitten er vijf jongens gebroederlijk aan de eettafel met twee spellen, en Irene ligt met haar broertje op de bank:

Eerst heeft ze de schouw nog voorzien van een kerstaankleding:

Helaas krijg ik het niet voor elkaar om de sfeer die er in de kamer heerst door de kaarsjes, over te brengen op de foto. Blijft moeilijk, fotograferen!

6 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Ja. Dat is niet makkelijk hé. Zelf vind ik het op dit moment ook supergezellig in onze woonkamer. Maar op de foto's lijkt het nooit zo vind ik.
Wij genieten hier nu ook. De 3 jongsten liggen net in bed. En de andere zitten op de verwarming te babbelen en het haardvuur brandt en de kaarsjes ook. Heel gezellig zo. Zo meteen nog een thee. En voetjes warmen voor de haard.

Groetjes, Sandra.

Tineke zei

Nou, het lukt je prima hoor. Ik vind de schouw er heel gezellig uitzien. Je dochter is een schatje als je haar zo ziet liggen met haar kleine broertje. Fijn dat iedereen toch weer heelhuids thuiskwam zeg!

hartelijk zei

Hier was het ook zo genieten vandaag, rijk hzijn we toch hé?!
Lief dat je kids thuis werden gebracht,
ook een kadootje toch?!

Menrike zei

Dat moet toch superleuk zijn als meisje van 14, zo'n lekker klein lief frummelbroertje...
Ik vind dat een mooie foto!

mellody zei

Een levende babypop...er is toch niets mooier dan dat?
Heerlijk zo'n grote zus!

Liene zei

Wat een mooie foto van grote zus met kleine broer. Wat een rijkdom!