zaterdag 23 januari 2010

De beste jongensclub ooit

Gisteren was het weer clubavond van de gemeente. Tegen 19.00 uur lever ik een autolading kinderen af, en om 21.30 uur kan ik ze dan weer ophalen. Soms doen ze dingen samen, vaak zijn het verschillende leeftijdsgroepen, en meestal doen de meisjes weer andere dingen dan de jongens. Deze keer heeft Frank "de beste jongensclub van zijn hele leven" gehad, want omdat hij zo dol op dino's is, mocht hij er één extra knutselen:


De hele terugweg was hij tevreden en blij in de auto, en dat is best een prestatie voor deze driftkikker, helemaal in zo'n besloten ruimte met vijf personen!

Als ik geen baby thuis heb die mij nodig heeft, ga ik tijdens zo'n avond wel eens winkelen in Houten, maar dat is voorlopig even geen optie. Daarom rijd ik twee keer heen en weer op zo'n avond (half uur heen, half uur terug). André rijdt liever niet in het donker omdat hij nachtblind is, dus is het zo gegroeid dat ik zulke ritjes maak, maar ik geniet er wel van om er even uit te zijn. Voor de stukjes die ik alleen rijd, kan ik een CD of mijn MP3-speler meenemen, waarmee ik word voorzien van geestelijk voedsel. En dit is dan 's avonds ook weer heel goed thuiskomen:

7 opmerkingen:

mama Jesje zei

heerlijk dat ze het zo naar hun zin hebben! Kan me voorstellen dat het soms wel heftig is om helemaal heen en weer te moeten - hoewel ik zo iemand ben die het heerlijk vindt om auto te rijden. En die shopping-momentjes... met een half jaartje ofzo weer?;-)

mama Jesje zei

o ja,... wat een super lieve foto;-)
dat zijn de mooie momentjes he?

Aritha V. zei

Wat een leuke foto! Zo dat kopje tegen zijn schouder. Nachtblindheid is echt niet leuk. Je ziet ook niet of twee auto's naast elkaar rijden met inhalen enzo. ( als ze je tegemoetkomen) Afstand schatten is ook moeilijk.

Leuk. Die dino's,

Monique Elisabeth zei

Wat een liefje !!!
Het lijkt mij heel erg leuk zo'n club. Wat goed dat hij dat geknutseld heeft. Heel fijn dat hij het zo naar zijn zin heeft gehad.
Een hele goede zaterdag.

arianne zei

zit jullie gemeente in Houten dan??

En neem de baby maar mee hoor, dan kom je bij mij koffiedrinken ;-) (houten)

Karien zei

@Arianne, dat is nog eens een goed idee! Ik zal eraan denken en ik mail je als ik weer een avond moet. De gemeente heeft een boerderij aan de Lekdijk bij de spoorbrug naar Culemborg. Dat valt onder Houten, is dat ver bij jullie vandaan?

Wiek zei

Heerlijk is dat soms, even alleen op pad. Dat is ook één van de grote voordelen van mijn motorritje van/naar werk. Even voor jezelf, even je gedachten laten gaan... Een mooi muziekje, iets om te genieten of iets dat je aan het denken zet, kan het echt afmaken zo'n rit.

groet Wiek