woensdag 13 januari 2010

He he, dat zit erop


Als je nu de nieuwe kamer van Frank binnenstapt, kom je in de dinowereld terecht - althans, het begin daarvan. Bij deze webwinkel hebben wij dit dinobehang besteld (ze hebben ook prinsessen-, raceauto-, paarden- en andere soorten behangwanden), en met de bijgeleverde instructies was het zelfs voor deze angsthaas met beginnersvrees te doen om in haar eentje de 12 vellen op de muur te krijgen. Vanmorgen gingen alle jongens uiteraard even kijken; gelukkig waren ze allemaal enthousiast, vooral Frank. Hij stelt zich al helemaal voor dat hij met een tijdmachine naar de dinotijd terug gaat, en wil het liefst gras als vloerbedekking. Bij gebrek aan betere inspiratie gaan we waarschijnlijk de rest van de muren hetzelfde doen als de kasteelwand in de andere kamer, het liefst met onregelmatige stenen, maar dan moet ik daar nog wel even een sjabloon voor verzinnen. Anders gaan we voor het gemak en worden het toch rechthoekige stenen. Voordeel is dat er nog erg veel donkergrijze latex over was, dat scheelt weer!

12 opmerkingen:

Huize steen zei

Gaaf !!

Anoniem zei

Hallo, wat gewaagd,maar als zoon lief er dolblij mee is,is dat ook weer wat waard
Ik zag de foto van in het kraambed van 2007 en moest gelijk aan ons thuis denken.
Ons moeder beviel in de huiskamer en bracht er ook gezellig de kraamdagen door.
De reden was dat wij boven geen badkamer hadden dus moest het gewoon benee.

groet van Hilda

Anoniem zei

Oei, dat is wel heel erg druk. Lijkt me voor een kind als Frank niet erg handig. Als ik jullie was zou ik de rest van de muren wit maken. Dat is rustiger voor de ogen.
Groet van een meelezer

Aritha Vermeulen zei

Daar kan hij natuurlijk uren naar kijken. En als de prikkels te veel worden: lamp uit!

Het lijkt me een heel werk!

plukdedagsandra zei

Het is wel cool, maar zwaar. Zelf zou ik het niet kiezen. Ook niet wanneer onze zoon het zou willen. Maar als jullie er achter staan: helemaal ok.

Juudske zei

Super hoor! Wijhebben net voor onze slaapkamer een bos besteld. eh fotobehang van een bos dus. Ben heel benieuwd hoe dat gaat worden!

Karien zei

Zo zie je maar dat het ook heel fijn is om anonieme meelezers te hebben. Ik heb over die reactie een poosje nagedacht en ik denk dat het inderdaad bezig is om het wat rustiger te houden. Nu zie ik muren voor me die onderaan egaal donkergrijs zijn (kom ik toch nog van die verf af), en daarboven egaal in een lichte kleur. Daartussen sjabloneer ik een randje dino's, de sjabloon heb ik al en die komt door de hele kamer terug.

Aritha Vermeulen zei

Je wordt er nog creatief van!

Wiek zei

Supergaaf !

jente zei

Wauw, dat ziet er indrukwekkend uit! Daar kun je tijden naar kijken en bij wegdromen als dino-fan.

En erg netjes gedaan, het lijkt me een heel project (vooral voor je eraan begint, zo'n klus die je liever uitstelt om er dan later achter te komen dat het wel ging)

Anoniem zei

Geloven jullie niet in de schepping? Groetjes anoniem

Karien zei

Hoezo? Wij geloven in Gods schepping en wij geven Frank zijn fantasie-kamer. (Over het wel of niet hebben bestaan van dino's denk ik verder niet na; ik heb wel wat beters te doen.)