vrijdag 22 januari 2010

Koeien met horens


Ik weet niet hoe het komt, maar tegenwoordig zie je veel koeien zonder horens lopen. Nou, wij hebben in elk geval een heleboel koeien mèt horens lopen, en één daarvan hebben we gisteravond bij die horens gevat. De stof voor Irenes gordijnen is nagemeten (een meter te weinig gekregen, dus is de discussie of dat ene raam met de radiator ook lange gordijnen moet krijgen ook gelijk afgesloten), en de banen voor het grote raam zijn geknipt! Wordt ook vervolgd...

3 opmerkingen:

Monique Elisabeth zei

Die gordijnen zien er prachtig uit. Hele mooie stof. Ik hoop dat het allemaal lukt met de hoeveelhied die je hebt gekocht !!
Een heel fijn weekend.

Anoniem zei

wow, wat een prachtige stof, zeg. dat worden heel mooie gordijnen. succes met maken. ook al is het recht toe recht aan werk, het is alrijd een enorme klus vind ik.
groetjes, ellen

Wiek zei

Ben heel benieuwd hoe de gordijnen straks zijn, en hoe het totaalplaatje eruit ziet. Zelf houd ik erg van een donkere slaapkamer, en dan kom je al gauw uit bij donkere gordijnen. Heeft Irene daar geen last van of houden jullie het meeste licht op een andere manier buiten?

groet Wiek