zondag 3 januari 2010

Onverminderd genieten


Het is ongelooflijk dat het nog niet eens vier weken geleden is dat ik nog met een dikke buik door ons huis waggelde, met een stille hoop dat dat niet meer zo lang zou duren. Bart hoort er al zo helemaal bij, en dan te bedenken dat het leven z'n normale gangetje nog niet eens heeft kunnen nemen door de extra lange kraamtijd en daarna de kerstvakantie.
Bart is supermakkelijk, maar toch met genoeg pit om niet saai te worden. Hij kan nog steeds lang rustig alleen wakker liggen, maar als ik zelf wil gaan slapen, vindt hij de wieg opeens niet meer zo prettig. Het helpt dan direct om hem op mijn buik te leggen, en daar genieten we allebei erg van. Meestal vallen we dan samen in slaap. Overdag slaapt hij veel, maar onregelmatig. We kijken wat drinktijden betreft niet op de klok en dat is wel zo ontspannen. Betekent wel dat er nog niet zo veel te plannen valt...

5 opmerkingen:

Huize steen zei

Heerlijk toch zo'n mannetje :-)

plukdedagsandra zei

Die eerste maanden zijn zo intens met zo'n kleintje. Je leeft helemaal naar dat ritme. Ik verlang daar ook best terug naar.

Liene zei

Het gaat snel he? Vind het altijd heel mooi dat zo'n nieuwbakken kindje er meteen bijhoort alsof het altijd zo is geweest. Geniet er nog lekker van, en inderdaad een heel mooi mannetje.

Babette zei

Heerlijk zo'n lief klein mannetje !! Koester het!

Yukiko zei

Wat een mooi ventje... en dat gevoel heb ik ook hoor, het lijkt alweer zoooo lang geleden dat ik ben bevallen. Bijzonder hè? Hoe snel het alweer meedraait met het gezin, zo'n kleintje.