donderdag 21 januari 2010

Tegenover de dinowand


Voor Franks kamer, waar vorige week een wand met dinobehang is beplakt, hebben we toch gekozen voor een wat rustiger tegenhanger voor de rest van de wanden. Gelukkig heeft Jan tegenwoordig zin om wat bij te verdienen, en zo zijn de wanden verder afgekomen zonder dat ik er zelf wat voor hoefde te doen! Daarna heeft hij de onderdelen van de halfhoogslaper uit de schuur gehaald en voor zover mogelijk in elkaar gezet. Na zoveel jaar op zolder zijn de schroeven kwijtgeraakt zoals het de Achterbergen betaamt, dus moest André erop uit om nieuwe te kopen. Als dit bed staat, mag Frank vast in de nieuwe kamer slapen, ook al ligt er nog geen vloer... De wanden zijn trouwens ook nog niet klaar, want het plan ligt er nog om kleine dino's te sjabloneren als een soort rand boven het grijs, maar daarvoor moeten we eerst een beter totaalplaatje hebben. Dus, alweer: wordt vervolgd!

4 opmerkingen:

Mellody zei

Ik vind dit wel mooier denk ik dan het eerste idee. Het ziet er strak en rustig uit. Toen je dat vertelde dat er bij die dino-wand een 'kasteel-muur' kwam, dacht ik al dat dat erg druk zou worden. Maar wie ben ik om daar dan kritisch op te reageren?
Leuk dat Jan dat allemaal kan en wil doen! Echt een grote GROTE BROER. Slaapt iedereen nu zo'n beetje waar hij/zij hoort te slapen?

Karien zei

@Mellody, als Frank hier slaapt, is het bijna zoals het bedoeld is. Alleen denk ik er nog niet aan om de wieg naar de babykamer te verhuizen, dus kan Chris daar lekker blijven. Op termijn zal hij bij Frank gaan (hopelijk gaat dat...), en op langere termijn verandert er vast wel weer eens wat, maar dat heeft iedereen die niet evenveel kamers als gezinsleden heeft.

Aritha V. zei

Hoe vind hij het zelf? Ze genieten zo van iets nieuws hè?
Ik hoop dat-ie gauw af, die kamer. Ook ben ik benieuwd naar dat sjabloneren van je.

Aritha

Marjon zei

Zo, ziet er mooi uit (en zover als ik het kan verbeelden) inderdaad wel 'rustiger' dan wat je eerst van plan was.
Maar in het echt is het toch altijd anders dan het plaatje of de foto. Als jullie het zelf maar mooi vinden en die jongen al helemaal natuurlijk!

Wel handig trouwens, zo'n zoon die wat klust. Hadden wij afgelopen weken moeten hebben ;)