zondag 31 januari 2010

Witte zondag


Als het even kan, gaan we 's zondags met z'n allen naar de samenkomst. Zo ook vanmorgen, met twee auto's achter elkaar, in een slakkegangetje over de besneeuwde dijk.
Na de samenkomst verdwijnt Gido meestal naar buiten, zodat we hem moeten zoeken als we naar huis willen. Vandaag hoefden we niet ver te zoeken: een heel stel jongens was van de dijk af aan het glijden op geïmproviseerde sleetjes, of zelfs zonder slee, zoals Gido hier op de foto, die zich liet rollen.
En dan weer terug, over de inmiddels bestrooide wegen. Toch fijn dat daar zo goed voor gezorgd wordt!

8 opmerkingen:

mama Jesje zei

O heerlijk! Dan wou ik dat ik nog een kind was en mee gaan rollen;-) Dan maakte ik me nog geen zorgen over natte kleren en kou enzo:D.

Monique Elisabeth zei

Dat ziet er echt prachtig uit !! Geen wonder dat de kinderen daar te vinden waren.
Ik hoop dat jullie verder ook een fijne zondag hebben !!

Wiek zei

Die goed gestrooide wegen kunnen me af en toe gestolen worden (als Lief hele nachten daarvoor uit bed gehouden wordt bijvoorbeeld....). Ach zo egoistisch ben ik gelukkig niet (al zeg ik het zelf) en je weet waarvoor hij onderweg is. Niet zozeer voor jullie, want dat is de verkeerde omgeving ;-) maar wel voor vele mensen die de weg op gaan (of moeten voor hun werk) en die zo vele malen veilger op pad zijn.

groet Wiek

Karien zei

@Wiek, bedank hem dan maar namens mij... :-) Trouwens, vanmorgen hoefden ze er niet zo vroeg uit hier, want onze samenkomst begint pas om 11 uur, en toen was er nog niet gestrooid...

het lieveheersbeestje zei

Geweldig he?! Het lijkt gewoon Oostenrijk hier, de kinderen sleeen hier van de bult af die in de speeltuin de glijbaan herbergt. Ik wil jullie van harte feliciteren met jullie super mooie nieuwe zoon Bart! Wat een superleuke baby..heerlijk dat je daar voor mag zorgen. Ik hoop dat het met jou ook weer beter gaat en dat het litteken niet meer zo opspeeld. Veel geluk toegewenst!
Groetjes van mama lieveheersbeestje.

Marjon zei

'Tis net nep, wat een heerlijk plaatje en wat heerlijk gewoon om daar als kind -tig keer vanaf te kunnen glijden. In zulke gevallen: jammer dat er niet altijd sneeuw ligt!
Maar ik hoop stiekem wel, dat er voor morgenochtend niet nog meer valt, zodat wij weer veilig op pad kunnen.

mama'ritha zei

Lekker dat je nou wel naar de samenkomst kon. Wat een prachtige foto. Kinderen genieten echt, zelfs de pubers ( hier tenminste).

Zet 'm op vandaag. Een nieuwe dag met nieuwe kansen.

Aritha

Karien zei

@Aritha, ik kreeg een klein schokje van je laatste twee zinnetjes. Prettige schokjes. Wat fijn om zulke weblogvrienden te hebben!