donderdag 18 februari 2010

Aan de laptop


Bij de Achterbergen wordt heel wat afgecomputerd. Wat wil je ook, het zit in de genen. Bart doet al dapper mee. Hij weet al veel af van Maple Story, en kan meepraten over de vertaling van een Noorse tekst. Het is dan ook niet zo vreemd dat hij het maar saai vindt om op zijn rug in de box te liggen...

13 opmerkingen:

mama'ritha zei

Haha, die Bart. Het lijkt net echt hè?

Huize steen zei

Hihihi wat een leuke foto :-D

Karien zei

Hij brengt inderdaad uren achter de computer door, op schoot, want degene die computert, is meestal degene die hem wèl vast kan houden als hij het in de box niet meer leuk vindt. De rest heeft allemaal andere dingen te doen waar ze hem niet bij kunnen gebruiken.

plukdedagsandra zei

Leuke foto. Zo zit ik ook dikwijls met één van de jongste jongens op schoot. Zélfs nu op dit momemt. Ik vind het wel niet altijd handig.

Mammalien zei

Achossie, arm ventje. Wel een kindvriendelijke site, hoop ik?

Hier leest zoon (groep 3) over mijn schouder soms blogs mee, en dan heb ik wel eens wat uit te leggen. (mama wat betekent "spreekbeurt"? Oeps.)

moeke Vera zei

jong geleerd ... oud gedaan ... :-)

Yukiko zei

haha, dat ziet er stoer uit!

Sas zei

hahahahahaha!

Sabia zei

hahaha dat wordt dan wel heel saai he die box. Zeker omdat hij ook nog mee gaat naar vergaderingen ;)

Juudske zei

hahaha geweldige foto. Hier wordt ook vaak op schoot geklommen vooral als ik aan t typen ben en dat is niet zo handig.Maar verder dan foto's bekijken gaat t gelukkig nog niet. wat ons betreft mag hij zo lang mogelijk t zonder computer doen!

mellody zei

:-D Grappig. Die maakt straks web-sites voordat hij kan lezen..

Caro zei

Mijn neefje kreeg een eigen toetsenbordje (een kopie van een echte in kleur op papier) op die leeftijd. Was makkelijker dan hem alle knoppen echt te laten indrukken. Nog even en dat ga jij ook doen ;-)

mi2u zei

hahhaahhahhah heel herkenbaar jah!!! Net of k een zoontje van mijn 7 maanden oude dwerg zie alleen dan in een blonde versie!