vrijdag 19 februari 2010

Tot maandag

De Achterbergen zijn even niet thuis.
De drie oudsten gaan met de jeugd van de gemeente een week skiën in Noord-Italië. Maar eerst gaan we met het hele gezin nog naar Pagedal, waar het weekend gevuld is met bijeenkomsten en activiteiten. Zondagmorgen om 6 uur hoop ik de bus te kunnen uitzwaaien. Behoorlijk uitgedund (drie kinderen minder scheelt echt veel!) rijden we dan weer ergens aan het eind van de dag naar huis terug om vol goede moed aan de vakantie te beginnen.
We zullen vast een hoop vermeldenswaardige dingen meemaken, maar dat zullen we op z'n vroegst maandag pas weer melden. Een goed weekend allemaal!

10 opmerkingen:

Willy zei

Heel fijn weekend, Karien!

Wiek zei

Dag Karien (& familie), een heel goed en inspirerend weekend gewenst. Voor je oudste drie kinderen daarna een witte week (qua sneeuw dan, niet qua gips) gewenst! En de rest lekker genieten van de vakantie en dan net ff wat meer tijd bij de (spel-)computer (drie minder om de tijd tussen te verdelen scheelt heel heel veel).

groet Wiek

Sabia zei

Heel fijn weekend gewenst voor allemaal.

Mellody zei

Jullie ook! Heel veel plezier.

Juudske zei

Fijn weekend gewenst!!!!!!!!

Jente zei

Een heel fijn weekend gewenst voor jullie allemaal!

Huize steen zei

Fijn weekend !!

plukdedagsandra zei

Geniet van jullie weekend.

Yukiko zei

Je bent al weg, maar ik hoop dat je je vermaakt!

Anoniem zei

ik weet niet of het handig is om te vermelden dat jullie een heel weekend weg zijn. er zijn ook mensen met minder goede bedoelingen helaas.
fijn weekend gewenst