woensdag 10 maart 2010

Envelop met inhoud

Geld is toch maar een raar iets, vooral als je het hebt gekregen om er zelf iets voor uit te zoeken. En al helemaal als je het hebt gekregen van je lieve ouders, zodat je het niet aan zomaar iets wilt uitgeven. Elke keer als je wat nodig hebt, denk je aan die envelop(pen) met inhoud in het laatje, maar niets wordt belangrijk genoeg bevonden om die speciale briefjes voor te gebruiken.
Dus ik heb nog wat voor mezelf te besteden. Verder dan een nieuwe zonnebril kom ik niet met ideeën, heeft iemand een andere suggestie? Een heel dure zonnebril is geen optie, zoiets is aan de Achterbergen niet besteed.

15 opmerkingen:

Huize steen zei

Nieuwe kleren !!

mama Jesje zei

Ik koop vaak boeken... ben helemaal gek op lezen. Of, de laatste keer ben ik van dat soort centjes heerlijk wezen winkelen bij de Intratuin. Van die mooie pruldingen of plantjes kopen die ik (daar) normaal nooit koop omdat ik ze er te duur vind...

Anoniem zei

hangt er vanaf wat je fijn vindt.Schoonheidspecialist?Vond de verplchte rusttijd altijd een ramp,totdat ik erachter kwam..dat je ook gewoon even een boekje mag lezen!Misschien een mooi boek.opsparen voor een uitstapje etc etc,Groet Anne-Mae

Anoniem zei

Bolletjes wol om een lekkere lange sjaal te breien.

Wiek zei

Een mooi boek, een goede film, een bijzonder spulletje voor onder de douche of op je lijf. Of misschien een verwen-ervaring? Een massage-, kappers-, pedicure-sessie? Een (aardig begin voor) een dagje pretpark? Of juist een dagje helemaal voor jezelf of met je man samen? Met de trein naar een bijzondere plaats (Maastricht, Groningen, Antwerpen, Texel... ) en samen opladen. Ideetjes genoeg, dat hoor je wel :-)
Of benzine om een keertje vaker naar je ouders te kunnen rijden?

Succes met uitgeven! (lastig he)

groet Wiek

Purperpolletje zei

Ik herken dat wel. Bij mij ligt ook nog ergens een tientje. En al een halfjaar een bloemenbon.

Als ik dat geld in mijn portemonnee zou doen, gaat het op aan de dagelijkse boodschappen. Dus: niet in je portemonnee doen!!!
Ik zou het nu uitgeven aan wat nieuwe planten en mooie potten. Wat er bij mij staat is een samengeraapt zootje dat nog net niet dood is... Wegdoen vind ik moeilijk!

Madelief zei

Een lekkere dagcrème misschien? Of een lekker maskertje om je huid (en jezelf) eens extra te verwennen? Maar het is zo leuk hè, om gewoon 100 dingen te bedenken die je er allemaal mee kan doen!

Hanneke zei

een lekkere deugddoende massage bij Yves Rocher. Fantastisch verwenmoment, heb ik ook een keer cadeau gekregen. Aanradertje!

Mammalien zei

Ha, wel herkenbaar, elke keer als je iets koopt denk je, hmmm, dit geld ervoor nemen of toch gewoon het "gewone" geld uit de portemonnee?
Ik zou ook zeggen een verwendag. Ga lekker iets doen, uit eten, naar het strand, beautydagje, dierentuin... Of koop iets voor het huis wat jarenlang heel mooi staat of hangt te zijn en waarbij je steeds aan de gulle gevers kunt denken.

Liene zei

Misschien naar de fotograaf voor een mooie foto van je kinderen, een workshop, een paar mooie schoenen, een lekker luchtje, een fotoalbum, fotolijstjes, of een foto laten maken op canvasdoek ook leuk! Ik geloof dat ik een beetje in de fotohoek blijf hangen ... Veel plezier ermee!

Monique Elisabeth zei

Zo, dat is hartstikke mooi !!
Het is inderdaad heel fijn als je zo maar geld uit kan geven aan jezelf. Het is maar net wat je graag wilt. Als je bijvoorbeeld een sieraad koopt, wat je veel draagt, dan is dat een blijvende herinnering, dat heb ik ook al eens gedaan met geld van mijn ouders.

Liene zei

Hou je ons op de hoogte wat je met het geld gaat doen?

Annelies zei

Spulletjes voor in de tuin, bijdrage voor iets nieuws dat jullie al heeeeel lang graag willen ehbben maar wat te duur is.
Misschien flink wat verjaardagen sparen, maar mijn moeder spaarde zo haar tuinset bij elkaar!

Karien zei

Aan ideeën geen gebrek meer, nu nog kiezen! Ik denk dat ik ga voor iets duurzaams. Ik heb ooit een heel goede koekenpan + deksel gekregen van mijn broer en zus die toen nog thuis woonden, en elke keer als ik hem gebruik, denk ik aan ze. Dat vind ik zo mooi, zoiets wilde ik dus ook, dus... iets met foto's vind ik wel heel leuk. Wordt vervolgd...

Mellody zei

Ja, die foto's vind ik ook een goed idee. Nu kan je iets moois laten maken van een foto...
Veel plezier er mee.