woensdag 3 maart 2010

Het ziet er toch echt weer anders uit buiten


Als we naar buiten kijken, zien we toch echt iets anders dan die sneeuw die nu al erg lang boven dit blog stond. Hoog tijd voor een nieuw plaatje, dus ben ik gisteren de tuin ingegaan om te zien wat er op dit moment karakteristiek is aan ons uitzicht:
Dat waren dus:
de schapen van de buurman
de knoppen aan de takken van de kersenboom
de voetbal in onze vijver
en de krantenfiets
!

6 opmerkingen:

mama'ritha zei

Karakteristiek, ja...
Enne...wie haalt de bal uit de vijver. Van wie is de krantenfiets?

Wauw een kersenboom. Geeft-ie mooi bloesem straks?

Fijne dag verder.

Karien zei

@Aritha, die bal blijft daar liggen tot de jongens hem nodig hebben. De krantenfiets is van mij, en wordt gebruikt voor het gezamenlijke krantenwijkje van mij en onze twee oudste jongens, en voor de postbezorging van Jan. Lekker alles voorop, beter voor je rug!
En de kersenboom: de enige reden waarom hij niet omgehakt wordt, is dat het in het voorjaar zo'n spectaculair boeket bloemen is! Kersen worden er afgegeten ver voordat ze rijp genoeg zijn om te plukken, en een net is geen optie, want dan moet ik elke keer zo'n zielig mereltje losknippen, en dat durf ik niet...

Huize steen zei

Jaja we kunnen er echt niet meer omheen :-) Het word lente :-D

Yukiko zei

Hier is het ook weer in volle gang. Ik heb de koeien nog niet gezien buiten, maar wel boomknoppen. Ik heb zelf ook weer wat plantjes in de potten gedaan, nog niet veel, maar het oogt al weer beter. Heerlijk!

arianne zei

Heerlijk he dit weer!
Ben vanmorgen heerlijk ruim een uur wezen fietsen. Echt weer genieten! En dan moet ik gewoon tijd maken van mezelf...en is gelijk goed voor mijn dagelijkse beweging :-)
Hier in de tuin komen de bolletjes boven, de vogels fluiten volop. Binnen hyacintenbollen en bloesemtakken van de krentenboom die bijna gaan bloeien.
Geniet er maar van met een (extra) wandelingetje met Bart :-)

hartelijk zei

Mooi, Hollandser kan toch bijna niet!?!