woensdag 17 maart 2010

Perfecte oppas


Het gebeurt heel zelden dat André en ik samen overdag ergens heen moeten, maar gisteren was ons beider aanwezigheid elders gevraagd, samen met een van onze kinderen. Gelukkig konden we een perfecte oppas vinden: een die zelf aanbood (nog als kraamcadeau) om voor ons een complete maaltijd mee te nemen, zodat we, zodra we thuiskwamen, direct aan tafel konden! Als stille getuigen van deze liefdevolle actie staat nu nog de tas met de bakken waar alles in gezeten heeft, in onze gang. Er was macaroni, die we in de magnetron hebben opgewarmd, met een bakje vol geraspte kaas, en een bakje wortelsalade plus een komkommer en als overheerlijk toetje twee pakken slagroomvla.

Het voldane gevoel dat we hieraan overhielden, kwam niet alleen van het overheerlijke eten, maar vooral van de warmte die van dit (oudere) echtpaar naar ons uitstraalt! 

8 opmerkingen:

hartelijk zei

Wauw, waardevol!

mama'ritha zei

Heerlijk zeg!

Huize steen zei

Wat lief :-D

plukdedagsandra zei

Heel waardevol. Gouden oppas.

Marti zei

Oh wat lief, en wat fijn dat ze ook eten hebben meegenomen. Zo lief, van alles wat in bakjes, aan alles werd gedacht! Inderdaad, heel waardevol!

Willy zei

Wat ontzettend lief! Heerlijk om bij thuiskomst direct te kunnen aanschuiven!

Liene zei

Mooi dat er mensen zijn die weten waar behoefte aan is en wat gewaardeerd wordt!

Mellody zei

Dat zijn van die 'kleine' maar o zo grote dingen. Fijn zulke mensen in je omgeving. En het spoort ook aan om zelf weer door te geven ;-)