donderdag 22 april 2010

Bloggen

Fanatieke volgers hebben het al gemerkt: er verschijnt niet meer elke dag een logje van de Achterbergen. De onvermijdelijkheid heeft toegeslagen: het leven is soms gewoon te druk. Ik wil me daarom vrijmaken van de aan mezelf opgelegde druk om elke dag iets te schrijven en te plaatsen.
Mensen die het echt heel erg vinden om steeds voor niets te komen kijken, adviseer ik om een Dashboard aan te maken. Ik denk dat je daarvoor een Google-account nodig hebt. Een dashboard is heel handig: als je blogs volgt (dat kan openbaar, maar ook anoniem) wordt elke keer dat iemand een stukje plaatst op dat dashboard melding daarvan gemaakt. Zo hoef je niet elke keer het weblog op te zoeken om te kijken of er iets nieuws te lezen is.

2 opmerkingen:

Wiek zei

Dag Karien,

goed om voor jezelf te besluiten dat je niet meer de druk van dagelijks schrijven/plaatsen wilt hebben. Het is een druk die je jezelf oplegt en die je ook alleen zelf kunt wegnemen.
Voor het volgen van je blog gebruik ik trouwens netvibes (www.netvibes.com) Die website gebruik ik als 'cockpit' (zeg maar dashboard), met een tab voor nieuws, een tab voor werk en een tab voor weblogs.

Ook al ben je minder frequent in het beschrijven van jullie dagelijks leven, ik blijf je met plezier volgen maar je moet je niet verplicht voelen!

groet Wiek

mama'ritha zei

Hoi Karien,

Bij mij gaat het net zo.
Ik zoek je berichtje gewoon op. Ik volg je met een blik van herkenning.

xxx