donderdag 8 april 2010

Vier maanden


Vandaag is Bart vier maanden oud. Als hij lacht, heeft hij een schattig kuiltje in zijn linker wangetje. En lachen doet hij steeds vaker gelukkig, ook hardop!
Een ritme heeft hij nog niet echt, maar het gebeurt vaak dat hij in de voorschoolse ochtenddrukte lekker meedraait. André ligt dan meestal nog in bed, in de stand-by-stand voor als ik het met het een of ander niet red bijvoorbeeld met een kind dat even geholpen moet worden met aankleden. Tegen de tijd dat ik naar school ga, brengen we Bart bij André, en soms, als ik dan weer terugkom, vind ik Bart in mijn eigen bed, diep in slaap...

7 opmerkingen:

Mammalien zei

Lief hoor... en super dat je man lekker kan helpen, hoef je zo'n kleintje niet mee te slepen in de voorschoolse drukte / mee naar school..

nico liene zei

mmm, lekker weer verder tukken in het grote bed!

Wiek zei

Wat een mooi plaatje, dat kleine koppie tussen die blauwe dekens.

groet Wiek

Anoniem zei

Ik heb het al meer gezegd, maar toch nog eens "Wat een mooi mannetje" is die kleine 'grote' Bart!
Mariam

Huize steen zei

Wat een snoesje :-)

mama'ritha zei

Ik word bijna jaloers op je. heerlijk om nog zo'n klein kindje in huis te hebben. Maar je bent er wel druk mee. Op tijd drinken geven, verschonen wassen. iedere leeftijd heeft zijn eigen charme, zullen we dan maar zeggen.

Yukiko zei

Een bekend tafereeltje dit... lief hè (als ze slapen). Elyas gaat ook steeds meer een lachebekkie worden. In plaats van glimlachen wordt het nu steeds vaker schateren. Heerlijk!