maandag 26 april 2010

Wasgoed

Met al die jongens wordt er nog wel eens wat kleding doorgeschoven naar de volgende, en ik houd niet helemaal bij wie op het moment de rechtmatige eigenaar is van elk kledingstuk. Dan zijn de kinderen dankbare vraagbaken, want die registreren beter wie ze hebben gezien in die trui of dat T-shirt. Vandaag vroeg ik Frank of een bepaalde trui van hem was of van Elwin. Zegt hij: "Weet ik veel, Elwin draagt hem altijd".

9 opmerkingen:

Marjon zei

Ghehe, ik moet spontaan glimlachen van je stukje en de leuke opmerking van Frank!
Geweldig hoe kinderen soms zulke dingen kunnen verantwoorden en dan nog niet eens de bedoeling hebben om grappig te zijn!

plukdedagsandra zei

Herkenbaar. Ik heb dat hier met de 2 meisjes. Ze hebben bakken en leg ik dat in een verkeerde bak als ik het niet vraag. Of ze komen achteraf klagen: "Nele loopt wel met mijn kleedje aan hé!" en dan zegt Nele: "Mama had dat nu eens in mijn bak gelegt".

Marti zei

Haha geweldig!! En zelf niet door hebben wat ze nu eigenlijk precies zeggen! :-)

Goud of Zilver zei

Wat kunnen ze toch leuke uitspraken doen.
Het zal af en toe wel verwarrend zijn, maar zolang het past heb je geen probleem.
Kunnen ze nog eens afwisselen.

Groeten Herma

moeke Vera zei

héél herkenbaar ... met onze twins worden de kledingstukken ook vaak verwisseld

gerrie zei

Met maar vier personen als gezin heb ik heel klein met naaigaren -voor ieder een kleurtje- achter in de naad van een kledingstuk een stipje gemaakt. Het werkte perfect en nu de kinderen al lang de deur uit zijn kom ik nog wel eens een shirtje of zo tegen met zo'n gekleurd stipje.
Ideetje voor anderen misschien?
Hartelijke groet en tot laters
Gerrie

Vlijtig Liesje zei

Ik haal de kleding van mijn dochters ook altijd door elkaar. Dan is mijn oudste weer boos, omdat haar zus haar t-shirt heeft, maar ik heb echt geen idee.

Liene zei

Erg grappig!

Ada zei

Komt hier ook voor. Een van de dochters clipt haar sokken altijd aan elkaar, de losse sokken zijn dus van een andere dochter. De oudste twee meiden doen hun was zelf, dat maakt het voor mij makkelijker. De grote jongens zoeken hun was zelf uit, alles doe ik bij elkaar in een mand, de kleinere jongens weet ik meestal ongeveer, anders herstellen ze het zelf. De jongste twee zijn een jongen en een meisje, dat gaat goed. ;o)
En het nadeel van stipjes maken is dan weer, dat het doorschuift naar een jonger broertje of zusje en dat het dan weer niet duidelijk is, van wie het is. Dat deed ik vroeger met de maillots. De sokken van mijn man heb ik overigens wel gemerkt met een draadje. Want anders liggen ze steeds bij de grote zoons in de mand...