vrijdag 21 mei 2010

Met man(nen) en macht

Bij de Achterbergen zijn nogal wat mannen in huis, en dat is wel zo handig als er vijf kuub zand wordt gebracht. De vorige keer dat deze leverancier zand bracht, deden we er tijden over om alles naar de achtertuin te kruien, maar ja, toen waren onze mannen nog klein (de meesten dan). Deze keer lag al het zand binnen drie uur achter: twee kuub in de zandbak, en de rest ligt klaar om gebruikt te worden om het terras op te hogen (de helft daarvan is nogal verzakt omdat de vorige bewoners daar een (tweede) vijver hadden), en zo hier en daar wat reparaties aan het tuinpad te kunnen doen.


Je ziet het niet op alle foto's, maar André was de enige die wel schoenen aan had. De rest liep op blote voeten. Dat was trouwens niet zo slim, want Harry heeft zichzelf met de schep verwond... en hoefde toen niet meer mee te helpen (was het dan tóch slim?)
 
De zandbak is weer heerlijk vol (met straatzand weliswaar, maar dat hebben we nog nooit een probleem gevonden, de jongens spelen er in elk geval heerlijk mee).


En nu weer elke dag kleren uitkloppen en stofzuigen...

3 opmerkingen:

astridreinders zei

Ha, heerlijk, een grote zandbak! Hier krijgen ze er niet genoeg van, zelfs de lummel van bijna 12 speelt er dagelijks in. Prachtig om te zien hoe iedereen z'n eigen spel speelt. En leuk is dat hè, als alle kinderen zo hun steentje bijdragen! En voor mij staat zand kloppen en extra vegen gelijk aan zomer en dat maakt het een mindere vervelend klusje!

mama'ritha zei

Wat leuk, zo met z'n allen bezig. Hier lopen ze ook graag op blote voeten. Ik geniet van jou foto's.

Goud of Zilver zei

Heerlijk toch, kunnen ze weer vooruit.
En ze kunnen er zo heerlijk mee spelen.

Groeten Herma