maandag 10 mei 2010

We zijn weer terug

Wat zou er bij de Achterbergen anders aan de hand zijn geweest dan dat ze gewoon niet thuis waren? Negen dagen waren we op ons conferentieoord Pagedal, waar we een fantastische tijd hebben beleefd. Gelukkig konden we deze keer wel met het hele gezin gaan, al verkozen de oudste kinderen een verblijf onder een comfortabeler dak, bij mensen die in het gelukkige 'bezit' waren van een huisje van steen. De rest van de Achterbergen heeft gekampeerd, en wel op z'n Achterbergs:


Deze ruime woonkamer van 6 x 3 meter stond op een betegeld terras dat eigenlijk bedoeld is voor de voortent van een caravan. Links ons privé-toilet met douche. In deze woonkamer-tent was het ondanks het koude en soms ook natte en winderige weer goed toeven dankzij het meegebrachte kacheltje. Ruimte genoeg om te zitten, te tekenen en te kleuren, te eten en te koken. Trouwens, het overgrote deel van de tijd waren we niet thuis vanwege alle activiteiten die er te doen waren, maar daarover een andere keer meer.
Achter de woontent stonden onze slaaptenten: één voor Frank en Elwin, en één voor aan de ene kant André met Chris, en aan de andere kant mij met Danny. Zo konden we er 's nachts voor zorgen dat ze goed in hun slaapzak bleven, en 's morgens dat ze elkaar niet wakker maakten. In het middengedeelte stond de kinderwagen met Bart. Heel luxe eigenlijk, vier aparte slaapgedeeltes!
Gido mocht bij een vriendje op een andere caravanplek logeren, ook in een tentje.
- wordt vervolgd -

4 opmerkingen:

Wiek zei

Hey, leuk dat je er weer bent! En volgens mij hebben jullie genoten :-D

Wat betreft de award, die is voor jou, ik waardeer je stukjes echt. Geniet er ook altijd van. Het gaat niet om het publiekelijk laten zien van die waardering (vind ik), maar geeft wel een mooi excuus om je even 'in het zonnetje' te zetten.

groet Wiek

Anoniem zei

Roos zei

Wat een kampeer moed!! Ben benieuwd naar de rest van het verhaal.

Met groet Roos

Judith zei

fijn dat je het leuk gehad hebt! wij gaan nog maar even niet kamperen. manlief heeft afgelopen jaar een jaar lang doordeweeks op een camping gestaan (ivmwerken hier en wonen in t westen)eerst met carvan(en min15 buiten) en later met tent..brrrr.Dus we slaan een jaartje kamperen over. ben benieuwd naar hoe jullie week was!

mama'ritha zei

Poeh, dat je kamperen ziet zitten!
Leuk dat je er weer bent.