vrijdag 11 juni 2010

Frank is 9 geworden!

Nog een beetje pips, maar wel weer helemaal springlevend, vertrok Frank vanmorgen met zijn traktatie naar school. Twee krokodillen van komkommer, de een met zoete prikkertjes, de ander met hartige. Gisteren was de eigenlijke feestdag, maar wat wel vaker gebeurt bij spannende gebeurtenissen: Frank was ziek geworden.
Gelukkig hebben we rond het avondeten zijn verjaardag kunnen vieren. De grote kinderen kopen bij ons van hun zakgeld een cadeau (een funkey, een DVD, waterballonnen en een duikbril), van de rest krijgt hij deze keer een geldbedrag, dat hij bij zijn andere gespaarde geld kan voegen om zo een supergroot cadeau te kunnen kopen. Er zijn inmiddels plannen gerezen om samen met Gido een drakenkasteel van Playmobil aan te schaffen! 's Avonds kwamen opa en oma nog even gezellig op bezoek. Toch nog een echte verjaardag dus.
Deze keer krijgt Frank weer een feestje, na een jaar lang vanwege de verbouwing feestjes-loos te zijn geweest. Volgende week gaat André met Frank en zijn mannelijke klasgenoten naar een overdekte speeltuin met verjaardags-arrangement.

En zo lag Frank er eergisteravond nog bij. Met 39,5 graden koorts onder zijn eigen dekbed, maar wel zo dat hij mee kan kijken met de aflevering van 'the A-team' die Gido had opgezet. De bank zat al vol met broertjes, dus Frank verzon zijn eigen oplossing met de stoelen van de eettafel. Maar goed, dat was eergisteren.

9 opmerkingen:

Liene zei

HOERA! Gefeliciteerd met Frank zijn verjaardag. Wel sneu dat ie op zijn eigen verjaardag niet fit was... Voor Frank veel plezier op zijn verjaardagsfeestje!

Huize steen zei

Gefeliciteerd !!

arianne zei

Nog gefeliciteerd met Frank.
Jammer zeg dat hij ziek was op zijn verjaardag! Gelukkig vandaag weer beter en lekker trakteren op school.
En dan nog een feestje....je doet het heerlijk buitenshuis incl eten wrsch. Oh heerlijk is dat.
Zelf heb ik dat ook wel bij de oudste gedaan, maar wel thuis gegeten. Bij de andere twee was het niet nodig gelukkig en hebben we altijd thuis feestjes gevierd.

Mellody zei

Gefeliciteerd met Frank!
Leuke traktatie, die ga'k onthouden :-)

Purperpolletje zei

Nou, hij ziet er toch behoorlijk jarig uit. Spannende dag voor hem, dus!

Gefeliciteerd met dit mooie mannetje!

plukdedagsandra zei

Hip hip hoera voor Frank.
Welke kleermaat heeft Bartje? Ik heb hier veel jongenskledij maatje 74. Mooi gerief nog.

Groetjes, Sandra.

Karien zei

@Sandra, Bart heeft maat 68 nu. Maar... krijg je zelf misschien geen jongetje?

Judith zei

gefeliciteerd met Frank!!!!!!!!

Anoniem zei

Een beetje laat maar nog proficiat met de verjaardag van Frank!
Mariam