donderdag 19 augustus 2010

Bart zoekt het hogerop

Vanmorgen vond ik Bart voor de tweede keer op de trap. De vorige keer dat hij dat presteerde, was de angst dat hij zou vallen groter dan de wens om een foto te nemen, maar deze keer lag de camera om het hoekje, en stond hij pas op de eerste tree.

Cliché of niet, het gaat toch wel heel erg snel. Heeft hij nog niet eens zo heel lang geleden ontdekt dat hij zichzelf kan voortbewegen door te tijgeren, daarna ging het in recordtempo naar het kruipen met de buik los van de grond, overal gaan staan, en nu de trap op. Ben benieuwd wanneer we hem op de vlizo-trap vinden!

Toch maar de kamerdeur dichthouden voortaan...

6 opmerkingen:

Liene zei

Rappe jongen, gevaarlijk maar ook wel weer grappig!

Herma zei

Ik vond het ook altijd eng hoor.
Maar dochterlief ging al heel jong de trap op en af.

Groeten Herma

Judith zei

ja ik vind trappen ook zo eng..we hebben in dit huis een fijne trap, maar kjell is er halverwege al wel eens afgevallen. gelukkig ligt er vloerbedekking op.

RiaN zei

heerlijk zo'n kleine klauteraar

Mellody zei

Zal niet meevallen om die deur dicht te houden met zoveel gezinsleden ;-)
Wij hebben hier 6 trapjes. Open trappen die alle vertrekken met elkaar verbinden. Er was dus geen deur dicht te houden en traphekjes was haast geen beginnen aan. Het was zo'n 3 maanden 'afzien' (dus voortdurend achter meneertje aan lopen en op hem letten) en zo snel mogelijk leren trap lopen...

Gerrie zei

Ondernemend kereltje maar wel leuk.
Wat is je kamperfoelie bovenaan je blog mooi!
Eerst de bloemen en nu de bessen. Ik heb een zwak voor die plant.
Hartelijke groet en tot laters
Gerrie