dinsdag 31 augustus 2010

Z'n gangetje

Het leven bij de Achterbergen gaat z'n gangetje, nu voor iedereen de vakantie echt voorbij is. Dat wil zeggen: De jongens volgen elkaar op met een of ander virusje, waarvan je hoofdpijn en soms koorts krijgt. Vandaag was het dus best gezellig thuis: Gido en Frank een beetje ziek, Irene ook thuis omdat de docenten van de bovenbouw VWO een teambuildingdag hadden (leuk zeg, zo vlak na de vakantie!), en omdat er zo veel grote kinderen thuis waren, konden zij even op Chris passen terwijl ik ook even mijn bed indook tijdens Barts ochtendslaapje. Z'n gangetje dus.
Na het avondeten gingen er vijf een spel doen op de trampoline, onder de bezielende leiding van de zieke Frank in pyjama. Hoewel, Chris doet geloof ik z'n eigen versie van het spel, ook met een pyjamajasje dat hij over zijn kleren had aangetrokken omdat Bob de Bouwer erop staat. Chris verwisselt regelmatig van kleding als hij een kledingstuk met zijn grote held tegenkomt. En dat laten dan maar zo. Z'n gangetje dus.
Daarna nog twee jongens in bad, en terwijl ik Danny weer naar beneden (naar zijn slaapkamer op de eerste verdieping dus) dirigeerde, hoorde ik Frank in bad tevreden iets verzuchten over de bubbels die naar boven komen, en daarna heel zacht: "Daar geniet ik van".
Daar geniet ik nou ook van!

2 opmerkingen:

Nicolle zei

Wat kan "Z'n gangetje dus" toch heerlijk zijn!

Wiek zei

Hmm, dat klinkt als genieten