dinsdag 14 september 2010

TOH (Trots Op Harry)


Het nieuwe schooljaar is bij de Achterbergen alweer een aantal weken geleden begonnen. Zoals al voor de vakantie medegedeeld, heeft Harry een halve stap vooruit gezet: van 2 havo is hij naar 3 vmbo-t gegaan.
En ziedaar: dat blijkt toch wel een heel goede keuze te zijn geweest: hij is al heel trots thuisgekomen met een 10 voor Engels, vertelt honderduit over wat hij allemaal in de klas meemaakt (zo kenden we hem vorig jaar niet!), en heeft grootse plannen wat zijn cijfers betreft. Hm, dat moeten we dan maar zien. Behaalde resultaten uit het verleden bieden hier hopelijk geen garantie voor de toekomst...

Harry is trouwens ook een bovenstebeste Bart-oppasser. Bart voelt zich kennelijk op zijn gemakje op Harry's schoot: aan de computer, in het restaurant, aan de computer, of als Harry aan de computer zit. O, dat had ik al gezegd. Nou, aan één puntje moeten we nog werken: dat Harry niet zoveel tijd achter de computer doorbrengt. Maar daar wordt al voor gezorgd: onze trouwe huiscomputer, die al jaren voor spel- en internetplezier in de woonkamer zorgt, heeft gisteren de geest gegeven. Nou maar eens kijken hoe lang we het zo volhouden...

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo lief die twee!!

Wiek zei

Fijn dat de afstroom (vervelend woord) een goede keuze geweest blijkt te zijn. Heeft Harry ook al vakken moeten kiezen? Ja zeker. En dan in 3TL ook minder vakken dan in 3Havo, geeft denk ik ook rust (om nog wat meer te computeren...). En heerlijk die twee jongens samen op de foto. Grappig dat Bart zo'n z'n voorkeur heeft.

plukdedagsandra zei

TTOH (Terecht trots op Harry)

huis tjokvol zei

overal is het het zelfde, ppff die computer, ze zitten er te veel achter, hier ook.

arianne zei

Fijn dat het goed lijkt te gaan met Harry! Zelfvertrouwen opkrikken is altijd goed :-)

En die computer.....zonder kan niet, maar anders gooide ik die van oudste zoon uit het raam....

Anoniem zei

roos zei:

Wat een leuke foto!

En ja computers....waren ze maar nooooit uitgevonden om er spelletjes op te spelen!

Een ding hebben we hier in huis altijd kunnen tegen houden en dat zijn alle andere vormen van spelcomputers, zelfs als er genoeg geld gespaard was.
Streng he...

met hart gr Roos

gerrie zei

Erg gezellig als kinderen veel gemeen hebben en de oudste het geduld opbrengt.
En de computer in de huiskamer? Dan kun je nog even met een blik opzij zien waarnaar ze op zoek zijn en evt. corrigeren.
Hartelijke groet en tot laters
Gerrie

Judith zei

Wat fijn zeg dat harry het nu naar zijn zin heeft op school. dat is tpch het allerbelangrijkste en fijn dat hij nu met verha;en komt. heerlijk dat hij zo goed met je jongste spruit omgaat! Dikke vrienden, nu al!