maandag 25 oktober 2010

Welkom!

Vandaag mag u eindelijk eens een voet over de drempel zetten bij de Achterbergen. Tot in de hal. Want de hal is vandaag gedaan. Zoals vaak de eerste schooldag na een vakantie, beginnen we puin te ruimen bij het begin: de hal dus. En nu is die weer netjes, en mag u hem bewonderen.

Belt u aan bij de deur die u op deze foto ziet. Direct na binnenkomst door deze deur (die eigenlijk een achterdeur is maar dan aan de voorkant) komt u eerst in het koude gangetje. Daar hangen de jassen van de jongere Achterbergen, maar loop maar snel door, want het koude gangetje is wel heel koud. Door de tweede deur komt u in de hal. Rechts is de officiële voordeur van het huis, maar die zit aan de zijkant en wordt eigenlijk nooit gebruikt. Links is een spiegelwand in een nis, en daar hangen de andere jassen. Recht voor je neus zit de deur van het toilet, links is de ingang naar de keuken en iets verderop de trap naar boven. De achterste deur op de foto gaat naar de woonkamer, maar die blijft voor virtuele bezoekers nog even dicht!

7 opmerkingen:

Wiek zei

Dank voor je welkom!
Een hele fijne vakantie met al je jongens en je dame om je heen. Doe voorzichtig met je been en geniet!

Mellody zei

Leuk om zo eens binnen te kijken... ben benieuwd naar het vervolg.

Nicole zei

Ziet er keurig uit. Handig van die tegels: die kun je tenminste goed schoonhouden.

Judith zei

leuk inderdaad en de hal die is zeker al netjes!

Grtz Ieke zei

Ben benieuwd naar de rest van je rondleiding! Leuk om zo eens binnen te kijken bij andere mensen, alhoewel we al wel veel van jullie huis hebben mogen bewonderen!

Marianne zei

Wat leuk, zo'n rondleiding! En wat aanstekelijk netjes; zo ver wil ik ook komen! Ik voelde herkenning bij jullie garderobe-nis. Zo eentje hadden wij hier tot een jaar geleden ook, precies ook met die schrootjes erboven. We hebben hem nu gesloopt, om er een grote kast van te maken, wat op zich wel heel fijn is. Maar mijn man deed het met bloedend hart hoor, want het was wel heel mooi! (Mijn man heeft altijd in dit huis gewoond, dus heeft hij echt een binding ermee.)

Nicolle zei

mmm Lekker dat kopje thee op de vroege ochtend! Leuk zo'n kijkje in je huis. En wat kunnen dingen er dan anders uit zien in je eigen voorstelling...