maandag 1 november 2010

Coole kofferbak

Als je, zoals bij de Achterbergen, graag dingen samen doet, de taken verdeelt zeg maar, dan kan er toch wel eens iets tussen wal en schip vallen zonder dat het wordt opgemerkt.
Zaterdagochtend vroeg had ik de boodschappen gedaan, en kwam met een kofferbak vol met volle tassen thuis. Eenmaal thuis laat ik het graag aan André over om de tassen uit de auto te halen, en het uitpakken en opbergen gaat dan met z'n tweeën (of nog meer) lekker snel.
Zaterdagavond zouden we patat bakken. En toen kwamen we erachter dat de tas met diepvriesprodukten nog in de kofferbak van de auto moest zitten... omdat er ook nog een opgevouwen buggy in de bak lag, was de tas onopgemerkt gebleven. Niet alleen met  twee kilozakken patat, maar ook een bak met 1,5 liter ijs en drie dozen met deelblokjes spinazie.
Maar... kennelijk hebben we een heel coole kofferbak, of een heel goede diepvriestas, want ook na ruim 8 uur buiten de diepvries, was alles nog bevroren!
Toch maar niet nog eens doen.

6 opmerkingen:

sis zei

Vooral 's zomers is het link.

plukdedagsandra zei

Zoiets zou hier ook kunnen voorkomen. Bij ons wordt er soms ook ergens iets vergeten.

sis zei

Doe zoiets toch maar niet in de zomer. Gelukkig was het al bijna wintertijd.

Judith zei

gelukkig toch nog opgemerkt!

Nicolle zei

Wel een cool verhaal zo...

tim en lucas zei

was even bang dat jullie met zijn allen de kofferbak hadden uitgelepeld omdat jullie toetje was gesmolten. maar gelukkig alles was nog koud.
inderdaad maar niet in de zomer uit proberen.