dinsdag 23 november 2010

Goochelen met de tijd

Ineens is het zover. Er zijn lootjes getrokken op school (Gido en Frank) en op de kinderdag afgelopen zondag (Gido, Frank en Elwin). We kunnen aan de slag. Maar... voor wanneer eigenlijk? WAT!!?? Volgende week vrijdag? En het weekend is al bezet, want dan gaan we naar Pagedal, dat gaan we dus niet redden...
Gisteren nog dacht ik dat we het surprises maken en cadeautjes kopen in zouden passen in een rustig ritme. Dat we samen gezellig aan de slag zouden gaan, een verrijking van het gezinsleven.
Vandaag moet ik dat al waar zien te maken, in elk geval op tijd voor 3 december. En zonder een zaterdag om inkopen te doen.

Gelukkig vielen de puzzelstukjes op hun plek. Elwin moest gelukkig naar de tandarts om zijn kiezen te laten sealen. Samen met Gido en Danny gingen we een half uurtje eerder naar het dorp om alle nodige cadeautjes in te kopen, bovendien had ik een koopopdracht mee van Frank. Zo, dat is alvast binnen.
Wat ook weer binnen is, is wat extra tijd voor aandacht voor Danny, tijdens het wachten bij de tandarts. Gezellig samen een puzzelboekje van kabouter Plop doorgelezen, dat hij daarvoor bij de supermarkt had meegekregen, terwijl Gido zich vermaakte met de Playstation die daar staat.

Nu nog de surprises, vijf in totaal. Moet lukken toch?

4 opmerkingen:

Judith zei

jammer dat ik niet in de buurt woon , ik was je zo komen helpen.. leuk om te doen. maar 5 stuks op zo'm korte termijn is wel erg kort dag!

Lies86 zei

Nou inderdaad, tis dat je niet in de buurt woont, een knutselmiddagje is altijd wel gezellig! En misschien sávonds op pagedal tijd om wat knutsels te brouwen? Weet niet of je een oventje hebt ofzo, maar wat grote cakes bakken en de kadootjes daarin doen, of op grote stukken karton puzzels maken en als die af zijn dan vertellen ze waar het kado ligt lukt bijna overal wel...

Anoniem zei

Hoi Karien,

Helaas ben ik niet creatief met knutselen enzo. En wij mogen/moeten ook op korte termijn een flink aantal surprises maken.

Maar... ik vind de ideeën op internet. En dan is het vaak een kwestie van spullen (lees gekleurd karton) opzoeken/aanschaffen en in elkaar zetten.

groeten van Marijke en succes met het goochelen met de tijd!

Karien zei

Aan ideeën komen we meestal gelukkig wel. Gewoon even de gedachten laten gaan en in de kasten kijken.
Bovendien herinnerde ik me dat we vorig jaar met succes de hulptroepen hebben geactiveerd: grote broers! Gelukkig hebben ze allebei toegezegd met een surprise te zullen helpen. Komt dus helemaal goed!