woensdag 10 november 2010

Niet meer zo donker hoekje

Vroeger, toen ik nog zeeën van tijd had, hoefde ik maar te denken dat ik iets nodig had, zoals een lamp, of ik reed al naar IKEA bij wijze van spreken. De zeeën van tijd zijn inmiddels zeeën van verleden tijd geworden bij de Achterbergen, dus is het wel net zo handig om tijdelijke oplossingen te zoeken in plaats van naar de winkel te racen, en wel met spullen die ik toch al in huis had.
Zoals voor dit donkere hoekje in de kamer, waar tot nu toe alleen hoog licht aanwezig was met spotjes. Niet gezellig dus. Maar nu wel: in een hoge glazen windlicht zit een snoer met kerstlampjes en daaromheen (in de pot) een stukje donkerrode organza. Supersimpel, snel klaar, en reuze gezellig warm licht komt er nu uit het hoekje vandaan.
Helaas lukt het me dan weer niet om er een mooie foto van te maken... maar als je wilt zien hoe gezellig het is, kom je maar langs!

7 opmerkingen:

Nicolle zei

Een heuse uitnodiging... Doe dat nou niet... Straks komen we echt allemaal...

Anoniem zei

Hoi Karien,

Leuk dat jij dat ook doet, iets wat je denkt nodig te hebben, niet meteen nieuw kopen, maar op zoek gaan naar een manier waarop je hetzelfde (of een nog leuker) resultaat kunt krijgen.

groeten van Marijke die het leuk vond dat je haar gemaild had, ik hoop binnenkort eens aan te komen, ik neem vooraf contact met je op!

Anoniem zei

Hoi Karien,

Leuk zo dat lampje!

Ik vind het ook leuk om op die manier oplossingen te verzinnen, idd leuker dan direct naar de winkel.

Binnenkort hoop ik eens bij je langs te komen! Wat vriendelijk dat je me dat mailde. Vooraf neem ik contact met je op.

groeten van Marijke

Anoniem zei

Leuk dat lampje, ik doe dit altijd omstreeks december een windlicht of een andere glazen bak met lichtjes en daarin zilveren ballen of een stuk doorschijnende stof, makkelijk en goedkoop. Eind januari ben ik het weer zat. En is het zo weer opgeruimd!

Lijkt me heel gezellig om bij je langs te komen voor een kopje koffie, maar het is een beetje ver vanuit Zeeland.
Mariam

Judith zei

hAHAHA stel je voor staan we met z'n allen tegelijk voor je deur....
leuk hoekje hoor!

Anoniem zei

Gezellig hoekje!
(Worden je lampjes niet heel erg warm? Met het oog op brandgevaar bedoel ik dan).

groetjes anne

Aritha Vermeulen zei

Leuk!Staat echt gezellig.