maandag 13 december 2010

Weggegooid kind

Er was absoluut geen enkele reden voor, maar toch belandde Bart vanmiddag in de prullenbak. En hij had nog wel zo zijn best gedaan om lief te zijn. Vanmorgen was hij pas wakker geworden toen ik de broers naar school bracht, maar nadat hij een flesje melk had gedronken in bed, was hij weer in slaap gevallen. Om kwart over 10 vond ik het wel genoeg en heb hem wakker gemaakt...
In de lunchpauze had hij mij ontzettend aan het lachen gemaakt. Hij was heerlijk aan het spelen met zijn verjaardagscadeau: een stevige baan met drie schuine stukken, waar een auto'tje (of een balletje) zigzag over naar beneden gaat. En toen kwam zijn moeder aan met een knakworstje. Normaal gesproken verdwijnt alles wat Bart in handen krijgt, direct in zijn mond, ook als dat totaal niet de bedoeling is, maar dit keer was hij niet te bewegen om het worstje op te eten. Hij probeerde veel liever uit of het ook van de autobaan af zou glijden. Niet dus. Maar ik kwam niet meer bij van het lachen.
Toen de jongens 's middags uit school kwamen, werd hij zomaar gedumpt door een van de broers. Gelukkig zat hij er niet mee. Hij had het volste vertrouwen dat hij er ook wel weer uitgehaald zou worden.

En dat was ook zo.

5 opmerkingen:

Purperpolletje zei

:)

Kopka zei

Wat een enig koppie boven die vuilnisbak!

Petra zei

Wat een leuke foto!
En gelukkig maar dat hij er weer uit gevist werd!
Nog van harte met jullie grote, kleine jongen!

Grtz Ieke zei

Wat een leuke foto! Dat koppie, geweldig!

Judith zei

oh wat een leuke foto.helemaal leuk...!!